Κατηγορία Mahidra
Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 12:16

Mahindra: 2 νέες concept μοτοσυκλέτες!

 

Adventure & Scrambler με βάση το Mojo των 295 κ.εκ.

 

H ινδική Mahindra παρουσίασε δυο πολύ ενδιαφέρουσες concept μοτοσυκλέτες, μια Scrambler και μια Adventure, που έχουν ως βάση το Mojo με τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 295 κ.ε.

Μία Urban Scrambler μοτοσυκλέτα, και μία Adventure που θυμίζει ελαφρώς την Enfield Himalayan.

mahindra concepts 4

Η Urban Scrambler πρόταση της Mahindra έχει εκτεθειμένο τον κινητήρα περισσότερο από το Mojo, χάρη στην αφαίρεση των πλαινών καπακιών. Έχει πλέον ένα αντί για δύο σωλήνες εξαγωγής από τον κύλινδρο, ενώ η ουρά είναι κοντή, και η σέλα μακριά. Αντί για τους διπλούς προβολείς του Mojo, έχουμε έναν στρογγυλό προβολέα, ενώ ρεζερβουάρ, πλαίσιο και κινητήρας παρέμειναν ως είχαν.

mahindra concepts 3

Η δεύτερη concept μοτοσυκλέτα είναι μια Adventure έκδοση του Mojo, με μεγάλους τροχούς, τρακτερωτά ελαστικά και αντίστοιχα ψηλό φτερό μπροστά. Αξιοσημείωτες είναι οι αποσκευές που μπορεί να κουβαλήσει, αλλά και τα δοχεία καυσίμου, που φέρνουν στο μυαλό εκείνα της Himalayan.

Θα φτάσει άραγε κάποιο από τα 2 αυτά μοντέλα στην παραγωγή; Άγνωστες οι προθέσεις της Mahindra αυτή τη στιγμή, πάντως αμφότερα τα μοντέλα δείχνουν ενδιαφέροντα.

Φωτογραφίες

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 21:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT