Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 11:08

Ένοπλοι αστυνομικοί στο Λονδίνο καβάλα σε BMW F 800 GS

 

Για το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος

 

Ένοπλοι αστυνομικοί της αντι-τρομοκρατικής μονάδας αρχίζουν δικάβαλες περιπολίες με BMW F 800 GS στο Λονδίνο, για την γρήγορη αντιμετώπιση τρομοκρατικών χτυπημάτων.

Η κίνηση εντάσσεται στο σχέδιο της μεγαλύτερης αστυνόμευσης του Λονδίνου από ένοπλους αστυνομικούς, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Παρίσι και Βέλγιο.

Οι μοτοσυκλέτες θα βοηθούν τους ένοπλους αστυνομικούς να φτάνουν ταχύτερα στο μέρος της επίθεσης, ακόμα και στο πιο δύσκολο μποτιλιάρισμα.

Οι αστυνομικοί της ομάδας εκπαιδεύονται στο χώμα, ώστε να μπορούν να οδηγήσουν γρήγορα σε όλες τις συνθήκες, να μάθουν να διαχειρίζονται τα γλιστρήματα, και φυσικά να μπορούν να ανεβαίνουν εύκολα πεζοδρόμια, όταν ο δρόμος γίνεται αδιάβατος.

Εμείς μία ευχή δίνουμε μόνο. Αχρείαστη να είναι η νέα μονάδα.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 22:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube