.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 11:06

BMW Motorrad Days. Η 16η γιορτή της BMW προ των πυλών!

 

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την 1η Ιουλίου 2016

 

Η καθιερωμένη ετήσια παγκόσμια γιορτή της BMW Motorrad είναι προ των πυλών. Το BMW Motorrad Days 2016 θα λάβει χώρα όπως συνήθως στο Garmisch-Partenkirchen, στη Γερμανία, 1-3 Ιουλίου, με δεκάδες εκδηλώσεις, live μουσική, custom παρουσίες, stunt shows, κ.α.

Το πανέμορφο και πνιγμένο στη φύση Garmisch-Partenkirchen αναμένεται να βουλιάξει για μία ακόμη φορά από τους φαν της βαυαρικής εταιρείας, που θα χαρούν τρεις μέρες γεμάτες εκδηλώσεις, μοτοσυκλέτα και φυσικά μπύρα και λουκάνικα.

bmw motorrad days 2016 4

Η μεγάλη παρέλαση όσων συμμετέχουν θα ξεκινήσει στις 12.30 το Σάββατο, ενώ η παρέλαση των κλασικών μοτοσυκλετών θα γίνει στις 12 την Κυριακή.

Αυτή τη χρονιά η τέντα των κλασικών μοτοσυκλετών της BMW εστιάζει στο θέμα "Επιδόσεις. Σε όλους τους τομείς". Εκεί θα βρίσκεται και η πανέμορφη custom "BMW R5 Homage", που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Concorso d’Eleganza στη λίμνη Κόμο. VIP προσκεκλημένος στη συγκεκριμένη τέντα θα είναι ο θρύλος του Dakar Helmut Dähne, για κουβεντούλα και αυτόγραφα.

bmw motorrad days 2016 5

Ο αγώνας επιτάχυνσης Boxer Sprint ξεκινάει σιτς 3 το απόγευμα το Σάββατο, με νέα μορφή, όπου 2βάλβιδα και 4βάλβιδα Boxer θα αγωνιστούν το ένα απέναντι στο άλλο.

Για πρώτη φορά θα υπάρχει και GS Trophy Tent, με έκθεση των προηγούμενων GS Trophy events, και για πληροφορίες για την επόμεη εκδήλωση. Εκεί θα βρίσκεται και η ομάδα που κέρδισε το Trophy του 2016, αλλά και η πρώτη γυναικεία ομάδα που συμμετείχε στον θεσμό.

bmw motorrad days 2016 1

Με την απόσυρση του θρύλου του Stunt-Riding Chris Pfeiffer, τη σκυτάλη στο Stunt Show παίρνει ο εντυπωσιακός Mattie Griffin, καβάλα σε ένα ειδικά διασκευασμένο G 310 R.

Στο BMW Motorrad Days 2016 θα δούμε και Drift Show με αυτοκίνητα, αλλά και ένα Lifestyle Action Show.

Και... μπαλίτσα θα υπάρχει, με διοργάνωση αγώνων, αλλά και το αγωνιστικό τμήμα της BMW θα δώσει το παρών, με τις μοτοσυκλέτες του, αλλά και με ήρωες των αγώνων μοτοσυκλέτας που θα δώσουν συνεντεύξεις και αυτόγραφα.

bmw motorrad days 2016 3

Το Custom Village θα είναι γεμάτο custom BMW, ενώ εκεί θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά το Motodrom, το παλαιότερο show "Γύρου του Θανάτου" στον κόσμο.

Πλήθος διασημοτήτων θα παραβρεθούν στο BMW Motorrad Days, ανάμεσα τους ο Robert Gull κάτοχος του Παγκόσμιου Ρεκόρ σούζας στον πάγο, η Sabine Holbrook αναβάτης Superbike, η Valerie Thompson αγωνιζώμενη στην έρημο Salt Flats, η Maria Costello γκουρού των αγώνων μοτοσυκλέτας, η Tattoo Artist Makani Terror, ο κομίστας Riccardo Burchielli υπεύθυνος για το νέο κόμικ της BMW, ο νικητής του ΙΟΜΤΤ Ian Hutchinson, και πολλοί άλλοι!

Φυσικά ο χώρος θα βρίθει από πάρτι, live μουσική, παραδοσιακούς χορούς, κ.α.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 11:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon