.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 11:21

Πρόσκληση σε Εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Μητσάκη

 

Στο Mikel Cantina Κεραμεικός, για το «ADV 2 DUBAI 2016»

 

Η ελληνική εταιρεία Mikel Coffee Company παρουσιάζει το ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσάκη με KTM 1050 Adventure, ταξίδι 3.5000 χιλιομέτρων που κατέλξε στο κατάστημα Mikel στο Ντουμπάι. Ελάτε να δείτε φωτογραφίες από το μεγαλύτερο ταξίδι που έγινε για έναν καφέ, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στο Mikel Cantina Κεραμεικός.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Mikel Coffee Company:

"Ήταν 6 Μαρτίου 2016, όταν με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανακοινώσαμε την επέκταση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εμπορικά πόλεις της Ασίας και τα εγκαίνια του νέου καταστήματός μας στο Ντουμπάι. Γεγονός ορόσημο για την ευτυχή κατάληξη των προσπαθειών μας, αφού εξ αρχής είχαμε θέσει ως μεγαλόπνοο στόχο, τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας μας στην Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο…

DESERT

Ήταν 21 Απριλίου 2016, όταν ο γνωστός μοτο-ταξιδιώτης Κωνσταντίνος Μητσάκης /Konstantinos Mitsakis motoexplorer.gr ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό να πραγματοποιήσει για μας το ταξιδιωτικό εγχείρημα «ADV 2 DUBAI 2016» και να μεταφερθεί με τη μηχανή του στα παράλια της Μικράς Ασίας, να κυνηγήσει την περιπέτεια προς τους πρόποδες του βιβλικού Αραράτ κι από εκεί στην Περσέπολη του Δαρείου, για να καταλήξει στην αφιλόξενη έρημο της Αραβικής χερσονήσου, ολοκληρώνοντας ένα δίτροχο οδοιπορικό στην Μέση & Εγγύς Ανατολή στα χνάρια του Μεγ. Αλεξάνδρου. Με αφετηρία την Αθήνα και τερματισμό το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι και το 1ο μας κατάστημα Mikel UAE, ο Έλληνας αναβάτης μας έστειλε τις ανταποκρίσεις του και φωτογραφικό υλικό από τα 3,500 χιλιόμετρα περίπου απόστασης που εμείς διανύσαμε στην πρώτη μας εκτός Ελλάδος προσπάθεια… Το υλικό αυτό φιλοξενήθηκε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook “Mikel Coffee Company” στο άλμπουμ φωτογραφιών με τίτλο: “ADV 2 DUBAI 2016”.

DUBAI 2

4 ασιατικές χώρες (Τουρκία, Ιράν, Ομάν, Η.Α.Ε.) και μετά από ακριβώς 22 ημέρες και 7.400 χλμ., «έβαλε» ρόδα στο Ντουμπάι και δοκίμασε τον φραπέ του στο νέο Mikel.

Την Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016, στις 8μμ. κι αφού ήδη από την Κυριακή, 5/6, θα έχουμε εγκαινιάσει το 2ο κατάστημά μας στο Dubai, ο περιηγητής μας θα παρκάρει τη μηχανή του ΚΤΜ 1050 ADVENTURE και θα παρουσιάσει το πλούσιο αυτό υλικό από τα μνημεία και τους πολιτισμούς που επισκέφθηκε, στο Mikel Cantina Κεραμεικός, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 69, στην Αθήνα.

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ροφήματα Mikel, αλλά κυρίως να ακούσετε και να δείτε τις περιπέτειες του Κώστα Μητσάκη με άρωμα… από το Μανχάταν της Ερήμου…

Η Τέχνη και η Χαρά του καφέ… Κάνουμε πάντα υπέροχα πράγματα μαζί, αλλά με το σωστό τρόπο"

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 00:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon