.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 18:52

R.I.P. Luis Salom - Σκοτώθηκε στα δοκιμαστικά του MotoGP!

 

Έπειτα από πτώση

 

 

Ο κόσμος του MotoGP θρηνεί! Ο Ισπανός αναβάτης της κατηγορίας Moto2, Luis Salom, σκοτώθηκε έπειτα από πτώση που είχε στα σημερινά δοκιμαστικά, στην πίστα MontMelo της Βαρκελώνης.

Ο Salom έπεσε στην 12η στροφή της πίστας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Ο Luis Salom ξεκίνησε την καριέρα του στην πίστα της Jerez το 2009, στην κατηγορία των 125. Ανέβηκε στο βάθρο 25 φορές στην καριέρα του, ενώ είχε 9 νίκες στην κατηγορία Moto3, με αποκορύφωμα την 2η θέση του στα τελικά αποτελέσματα της κατηγορίας, το 2012.
Το 2013 τερμάτισε 3ος μετά από φοβερές μάχες με τους Maverick Viñales και Alex Rins στον τελευταίο αγώνα, στην Valencia.
Ανέβηκε επίσης τρεις φορές στο βάθρο στους 41 αγώνες που έκανε στην κατηγορία Moto2, με καλύτερη επίδοση την 2η θέση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στο Qatar.
Rest in Peace Luis...

 

Δείτε το video της πτώσης:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 00:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon