.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 09:06

Η SYM ΔΕΝ συμμετέχει στο SMF

 

Διαβάστε γιατί

 

Η SYM ΔΕΝ συμμετέχει στο Scooter Moto Festival στο Γκάζι, και με δελτίο τύπου εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της SYM

"H SYM ΔΕN ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ SMF στο Γκάζι στις 20-23 ΜΑΪΟΥ 2016

  • Έλλειψη καταλλήλου περιπτέρου αντάξιο της παρουσίας των scooters της SYM.
  • Έμπρακτη ένσταση για τον τρόπο καθορισμού των περιπτέρων στις εταιρείες.
  • Ο τρόπος καθορισμού των περιπτέρων, όπως τον περιγράφει ο διοργανωτής

"…δίνοντας την επιλογή στις εταιρίες που συμμετέχουν κάθε χρόνο να κρατάνε τους χώρους που είχαν σε διαφορετική περίπτωση μη συμμετοχής οι διαθέσιμοι χώροι παραχωρούνται σε όποια εταιρία θέλει να συμμετέχει.» προσομοιάζει με το παιχνίδι στο οποίο τα παιδιά τρέχουν γύρω-γύρω από τις καρέκλες και όταν δοθεί το σύνθημα όποιος προλάβει κάθεται και πάντα μένει κάποιος όρθιος. Ο τρόπος καθορισμού αποκτά ιδιαίτερη σημασία, όταν τα περίπτερα δεν έχουν την ίδια προσβασιμότητα και παρουσιάζουν έντονη διαφοροποίηση στην εσωτερική διαρρύθμιση και στις υποδομές. Ο διοργανωτής ήδη έχει ενημερώσει, ότι ερευνά άλλον κατάλληλο χώρο για να πραγματοποιηθεί η επόμενη έκθεση."

sym/smf/sym_smf2.jpg" target="_blank" class="legacy-image jcepopup">sym/smf/sym_smf2.jpg" alt="sym smf2" width="450" height="600" /> 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 13:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon