.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 09:37

Scrapyard Trial από τη Red Bull - Video

 

Χιουμοριστικό & θεαματικό βίντεο

Η συνταγή της Red Bull, απλή και επιτυχημένη. Παίρνεις δυο πρωταθλητές που χορηγείς, φτιάχνεις ένα χιουμοριστικό σενάριο, και γυρίζεις στο πι και φι ένα από τα γνωστά θεαματικά βίντεο στα οποία αρέσκεται η εταιρεία. Ιδού λοιπόν, το Scrapyard Trial, δηλαδή το Trial σε μάντρα αυτοκινήτων. Πρωταγωνιστές, ο Adam Raga και ο Alfredo Gomez.

Αμφότεροι Ισπανοί, οι δυο πρωταθλητές αγωνιζόμενοι ξεκίνησαν από το Trial, με τον Adam Raga να παραμένει εκεί, κερδίζοντας μάλιστα 4 Παγκόσμιους Τίτλους στο Indoor Trial και 2 στο Outdoor, ενώ ο Alfredo Gomez παρότι κέρδισε τον Παγκόσμιο Τίτλο Trial στην κατηγορία Junior, μεταπήδησε στο Hard Enduro, όπου και τερματίζει συνήθως στο βάθρο -αν και ακόμα δεν έχει κερδίσει τον τίτλο.

Δείτε τους στο συγκεκριμένο βίντεο να κάνουν προπόνηση σε μια μάντρα φορτηγών και άλλων επαγγελματικών τεράτων, ο μεν Raga με μοτοσυκλέτα Trial, ο δε Gomez με Enduro. Στο σενάριο, οι security της μάντρας προσπαθούν να... μαντρώσουν τους δύο πρωταθλητές, και ακολουθεί χορταστικό κυνηγητό -άλλο που δεν θέλαμε κι εμείς ως θεατές δηλαδή.

 

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 10:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δίχρονο Suter MMX 500 - 192 hp, 127 kg Πρόβλημα στα νεφρά για Stoner »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon