.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 17:40

Ducati - Άνοιξαν οι κρατήσεις θέσεων για το DRE Adventure 2024

Οι τέσσερεις διοργανώσεις DRE Adventure για το 2024 θα φιλοξενηθούν την ιταλική επαρχία Umbria και οι κρατήσεις θέσεων έχουν ανοίξει.

Συνεχίζοντας έναν πετυχημένο θεσμό που μετρά ήδη επτά χρόνια ζωής, το DRE Adventure επιστρέφει και το 2024 με τέσσερεις διοργανώσεις που εντάσσονται στο ετήσιο πρόγραμμα της Ducati Riding Academy. Tο DRE Adventure είναι ένα σχολείο αφιερωμένο στον περιπετειώδη τουρισμό (adventouring) και στους αναβάτες που θέλουν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες εντός και εκτός δρόμου σε ένα περιβάλλον που τους εισάγει ταυτόχρονα στην ιταλική κουλτούρα και τέχνη.

Τα τέσσερα DRE Adventure του 2024 θα έχουν ως βάση τους μια νέα τοποθεσία στο πανέμορφο σκηνικό των λόφων της Umbria, το Park Hotel ai Cappuccini. Πρόκειται για ένα μοναστήρι του 17ου αιώνα στο κέντρο της πόλης Gubbio (κοντά στην Perugia που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο και προσφέρει τη δυνατότητα χαλάρωσης και εξερεύνησης της τριγύρω περιοχής και των παραδόσεών της.

DRE Adventure 2024 Opening 03 UC617364 High

Οι διαδρομές θα γίνουν με Multistrada V4 S, Multistrada V4 Rally και DesertX, με πιο πρόσφατη προσθήκη στον στόλο το νέο DesertX Rally.

Το DRE Adventure περιλαμβάνει ένα εντατικό πρόγραμμα οδήγησης στην καταπράσινη Φύση της περιοχής με εξειδικευμένους εκπαιδευτές της Ducati που θα διδάξουν στους φίλους του Adventouring βασικές αρχές, όπως τη σωστή θέση του σώματος, οδηγικές τεχνικές, συμβουλές για τεχνικά θέματα και οδηγίες για τη σωστή προετοιμασία ενός ταξιδιού, καθώς και τη διαχείριση απρόβλεπτων προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.,

DRE Adventure 2024 Opening 04 UC617366 High

Το πρόγραμμα του DRE Adventure χωρίζεται σε δύο μέρες. Την πρώτη βρισκόμαστε στη Villa Benveduti, μια εκλεκτή βίλα του 18ου αιώνα στη Gubbio, και είναι αφιερωμένη στο να γνωριστούν οι αναβάτες με τις μοτοσυκλέτες τους και να εκτελέσουν τεχνικές ασκήσεις για ν' αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για οδήγηση εκτός δρόμου.

Τη δεύτερη μέρα ακολουθεί μια διαδρομή με ασφάλτινα και χωμάτινα κομμάτια που βάζει κατευθείαν τους συμμετέχοντες σε θέση να εφαρμόσουν όσα διδάχτηκαν την προηγουμένη και να εξελίξουν περαιτέρω την οδηγική τους τεχνική.

DRE Adventure 2024 Opening 05 UC617369 High

Οι τέσσερεις διοργανώσεις του 2024 θα γίνουν στις εξής ημερομηνίες: δύο τον Ιούνιο, 11-12/6 και 13-14/6, με άλλες δύο τον Οκτώβριο, 30/9-1/10 και 2-3/10.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του DRE Academy ή επικοινωνήστε με το DRE Customer Support: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon