.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 09:56

Women Automotive Network - Σύνοδος κορυφής τον Οκτώβριο στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας

Ευρώπη, 4 Απριλίου 2024 – Το Women Automotive Network ανακοίνωσε την επιστροφή της Ετήσιας Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής, που θα πραγματοποιηθεί στο Forum am Schlosspark, στη Στουτγάρδη της Γερμανίας στις 8 Οκτωβρίου 2024. (δελτίο τύπου)

Αναλογιζόμενοι πέντε χρόνια διαφορετικότητας στην αυτοκινητοβιομηχανία – Το Women Automotive Network και οι συνεργάτες του οδηγούν την αλλαγή με συνεχή επιτυχία της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Κορυφής.

Ο αναλογισμός για το ταξίδι από το 2019 έως το 2024 αποκαλύπτει μια αξιοσημείωτη εξέλιξη στην ποικιλομορφία και την συμπερίληψη στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, λέει το Δίκτυο.

Η εναρκτήρια σύνοδος κορυφής που πραγματοποιήθηκε από το Women Automotive Network το 2019, με θέμα «Συνεργασία, όχι Ανταγωνισμός», έθεσε τις βάσεις για μια ευρεία αλλαγή στον κλάδο, τονίζοντας τη σημασία της υιοθέτησης διαφορετικών προοπτικών και κοινών στόχων.

5 χρόνια μετά, στο σήμερα και η εκπληκτική ανάπτυξη του Δικτύου από 175 συμμετέχοντες σε πάνω από 34.000 μέλη παγκοσμίως υπογραμμίζει την αυξημένη επίγνωση του κλάδου για τη σημασία της διαφορετικότητας και της ένταξης.

Η εμβληματική εκδήλωση του Δικτύου στη Γερμανία αναμένεται να είναι η Σύνοδος Κορυφής Γυναικών Αυτοκινήτων με τις περισσότερες συμμετοχές με περισσότερους από 450 συμμετέχοντες και 700+ ζωντανά συμμετέχοντες σε όλο τον κόσμο.

Οι Ευρωπαίοι συμμετέχοντες στην εκδήλωση μπορούν να περιμένουν μια σειρά ομιλητών, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων προσωπικοτήτων που επιστρέφουν, όπως η Linda Jackson, διευθύνουσα σύμβουλος της Peugeot, της οποίας οι ιδέες συνεχίζουν να αντηχούν πολύ μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Μαζί με την Jackson, νέες φωνές θα ανέβουν στη σκηνή για να μοιραστούν νέες προοπτικές και καινοτόμες στρατηγικές για την προώθηση της διαφορετικότητας και την ένταξη στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει οξυδερκείς συνεδρίες με ομιλητές ισχυρής επιρροής, όπως Fedra Ribero, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bosch, Sabine Angermann, αντιπρόεδρος αγορών στην Porsche και François Dossa, Executive Director Strategy & Sustainability, Jaguar Land Rover (JLR).

Καθώς ο κλάδος συνέρχεται στη Στουτγάρδη στις 8 Οκτωβρίου, το ερώτημα παραμένει: Είναι ο κλάδος μάρτυρας πραγματικής αλλαγής; Παρά αυτές τις εξελίξεις, εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις, πολλές από τις οποίες είναι βαθιά ριζωμένες στην εταιρική κουλτούρα, σχολιάζει το Δίκτυο.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία δημοσκόπησης από το Women Automotive Network, ένα εκπληκτικό 50 τοις εκατό των ατόμων είναι πρόθυμα να δεχτούν χαμηλότερο μισθό για να εργαστούν σε μια εταιρεία πιο ευθυγραμμισμένη με τις αξίες τους.

Επιπλέον, το 84,4 τοις εκατό είναι διατεθειμένο να αλλάξει εργοδότες εάν οι αξίες τους δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με εκείνες του τρέχοντος οργανισμού τους.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία υπογραμμίζουν τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι εταιρείες στη δημιουργία χώρων εργασίας χωρίς αποκλεισμούς και τη σημασία της ευθυγράμμισης των οργανωτικών αξιών με εκείνες των εργαζομένων.

Είτε οι συμμετέχοντες αναζητούν χρήσιμες πληροφορίες για την πλοήγηση στις προκλήσεις της βιομηχανίας, είτε είναι παθιασμένοι υποστηρικτές της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης είτε δεσμεύονται να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές στο τοπίο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αυτή η εκδήλωση προσφέρει κάτι για όλους.

Το Women Automotive Network ενθαρρύνει τη βιομηχανία να μην χάσει αυτήν την ημέρα ενδυνάμωσης αφιερωμένη στον εορτασμό των γυναικών και των συμμάχων τους στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι προηγούμενοι παρευρισκόμενοι έχουν ενθουσιαστεί για τη μοναδική ενέργεια και την ατμόσφαιρα συνεργασίας της εκδήλωσης.

Μετά τη Σύνοδο Κορυφής του 2023, ένα μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Daimler Truck AG παρατήρησε: "Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το ιδιαίτερο είδος ενέργειας και ατμόσφαιρας που υπήρχε από την αρχή όταν μπήκε στον χώρο του συνεδρίου. Γνώρισα τόσες σπουδαίες, ενδιαφέροντες, και δυνατές κυρίες».

Το Women Automotive Network συνεργάζεται με περισσότερους από 50 κορυφαίους συνεργάτες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Porsche, Daimler Truck, Capgemini, Bosch, Mercedes-Benz Mobility, Flex, BMW, PPG, AkzoNobel, Micron, Toyota, Magna, Harman, Renault Trucks, Stellantis, JLR, Adient, Volkswagen Group, Stabilus και πολλοί άλλοι.

Αυτές οι συνεργασίες συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη του δικτύου, συμπληρωμένες με αξιόλογες παλαιότερες συνεργασίες με τις Ford, McKinsey, BCG, Roland & Berger, Audi, Skoda, Henkel, Volvo, Vitesco, Tuxera, SAP, DHL, Leoni, ITW και Bose.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής του Women Automotive Network στη Γερμανία, επισκεφθείτε εδώ.

Σχετικά με το Women Automotive Network

Το Women Automotive Network, το οποίο ιδρύθηκε το 2019, είναι η πρώτη διεθνής πλατφόρμα αφιερωμένη στην ενδυνάμωση των γυναικών και των συμμάχων τους στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το Δίκτυο ηγείται με αποστολή να είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την ανάπτυξη ισχυρών ηγετών και διευθυντικών στελεχών, να διευκολύνει την αλλαγή και να προάγει τη διαφορετική ηγεσία στον κλάδο.

Μάθετε περισσότερα: https://womenautomotivenetwork.com/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 10:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon