.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 12:45

Τύπος πατήθηκε από 376 μοτοσυκλέτες για να... σπάσει ρεκόρ Γκίνες

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «ποιο άχρηστο ρεκόρ θα σπάσουμε σήμερα».

Τα τελευταία χρόνια, το θρυλικό βιβλίο (και φυσικά η εταιρεία που βρίσκεται από πίσω του) Guinness έχει δεχθεί κριτική, καθώς επιλέγει να αναδείξει διάφορες και πολλές φορές ανούσιες προσπάθειες καταρρίψεων ρεκόρ, υποβαθμίζοντας την ποιότητα του και το status του. Ειδικά αν διαβάσετε το σημερινό ανάλογο ρεπορτάζ, μπορεί να δώσετε -και σας καταλαβαίνουμε- ένα κάποιο δίκιο σε όσους στηλιτεύουν το βιβλίο Γκίνες. Anyway.

Το σημερινό ανούσιο ρεκόρ, λοιπόν, ανήκει πλέον στον Ινδό Pandit Dhayagude, ο οποίος αποφάσισε να μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που πατήθηκε από τις περισσότερες μοτοσυκλέτες ever. Πιο συγκεκριμένα, 376 μοτοσυκλέτες (ναι, καλά διαβάσατε), ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή δεν ήταν, ξαφνικά, η... πρώτη προσπάθεια του Dhayagude για το ρεκόρ. Ο Ινδός έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να κάνει το ίδιο, πετυχαίνοντας να αντέξει 121 μοτοσυκλέτες να περνούν από πάνω του, την πρώτη φορά που το επιχείρησε. ΟΚ, δεν είναι και άσχημα για πρώτη φορά.

Τέλος πάντων, παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από την ανάλογη προσπάθεια ρεκόρ του Ινδού. Τα συμπεράσματα και τα σχόλια, δικά σας...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 12:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon