.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 13:10

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Μοτοπορεία διαμαρτυρίας το Σάββατο 13 Απριλίου

Στόχος η έκφραση της αντίθεσης του οργανωμένουν μοτοσυκλετισμού στους νόμους και τις αποφάσεις που παίρνονται για εμάς, χωρίς εμάς.  

Η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο., με μία συνοπτική ενημέρωση τουλάχιστον μέχρι τώρα, ανακοινώνει μοτοπορεία διαμαρτυρίας το Σάββατο 13 Απριλίου, με σημείο εκκίνησης το Σ.Ε.Φ. και διαδρομή προς την Βουλή.

Στόχος της πορείας είναι να ακουστεί η φωνή των οργανωμένων μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα και να σταματήσουν οι αυθαίρετες λήψεις αποφάσεων που αφορούν τους μοτοσυκλετιστές, αλλά δεν τους συμβουλεύονται.

Πιο συγκεκριμένα, προς το παρόν αναφέρονται 3 σημεία:

-Η άνιση χρέωση των διοδίων

-Το όριο ταχύτητας 30 χλμ/ώρα στις πόλεις

-Η απαγόρευση της διήθησης

Η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. αναμένεται να δημοσιεύσει και δελτίο τύπου, λέγοντας μας περισσότερα για την μοτοπορεία, για την οποία το κάλεσμα έχει οριστεί στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, στο Parking του Σ.Ε.Φ., από όπου και οι μοτοσυκλέτες θα εκκινήσουν στις 12.00 με προορισμό την Βουλή.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 13:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon