.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 11:16

Σε άλλα νέα, ο Michael Dunlop μόλις έβγαλε δίπλωμα μοτοσυκλέτας

Κι όμως, ένας από τους γρηγορότερους ανθρώπους στον πλανήτη, δεν είχε δίπλωμα!

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Αγγλία, ο Michael Dunlop, πασίγνωστος αγωνιζόμενος του Isle of Man και ανιψιός του θρυλικού Joey Dunlop, μόλις έβγαλε το δίπλωμα του για μοτοσυκλέτα και πλέον μπορεί να κυκλοφορεί... νόμιμα, στους δρόμους της Αγγλίας! Ο 35χρονος αναβάτης άφησε για λίγο πίσω του, τα αγωνιστικά «τέρατα» που οδηγεί στους δρόμους του Isle of Man και ανέβηκε στην σέλα ενός εκπαιδευτικού Kawasaki Z650, που τελικά τον οδήγησε στην επιτυχή εξέταση του και στο δίπλωμα.

Η Moto Training NI, η σχολή που «έδωσε» το δίπλωμα και στον Jonathan Rea, δήλωσε συγκεκριμένα: «Λοιπόν, πήρα μία κλήση από έναν τύπο που μου είπε ότι έχει μεγάλη εμπειρία οδήγησης στους δρόμους, αλλά φαίνεται ότι δυσκολεύεται να κρατήσει μια μοτοσυκλέτα σε ευθεία γραμμή και με τους δύο τροχούς στο έδαφος. Ευτυχώς μπορέσαμε να τα τακτοποιήσουμε αυτά και ο τύπος πέρασε το τελικό του τεστ στις χειρότερες δυνατές συνθήκες! Ευχόμαστε στον Michael να έχει μία ασφαλή και επιτυχημένη σεζόν και τον ευχαριστούμε που μας επέλεξε».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 11:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon