.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 06:45

Suzuki Hayabusa Kigumi - Γεράκι από ξύλο

Εφόσον ένα θεματάκι με τα λογής λογής συναρμολογούμενα και δη τα μοτοσυκλετιστικά το έχουμε, δε θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε την υπάρξη του... Kigumi Hayabusa!

Αρχικά να πούμε πως Kigumi είναι μια ιαπωνική μέθοδος συναρμολόγησης που εστιάζει στο ξύλο. Τόσο πολύ... ξύλο που δεν υπάρχουν καρφιά ή κόλλες στο ρόλο του συνδετικού υλικού. Ως εκ τούτου, κάθε κομμάτι είναι κομμένο ώστε να ευθυγραμμιστεί και να ενωθεί τέλεια με ένα άλλο κομμάτι.

Ομολογουμένως, η εν λόγω συλλεκτική Suzuki Hayabusa Kigumi δεν φαίνεται να είναι σχεδιασμένη για παιδιά, ωστόσο, είναι κάτι που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι ή με την παρέα της οικογένειας και των φίλων. Αποτελείται από τρια φύλλα ξύλου, καθένα από τα οποία περιέχει τα εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας. Εντωμεταξύ, ίσως είναι καλή ιδέα να χειριστείτε απαλά αυτά τα κομμάτια, καθώς μόλις σπάσετε ένα, δεν υπάρχει γυρισμός. Επιπλέον, κανείς δεν θέλει να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει λίγη κόλλα για να φτιάξει ένα παζλ Kigumi.Kigumi_2b.jpgΤο συλλεκτικό Suzuki Hayabusa Kigumi είναι προϊόν με άδεια της Suzuki και διατίθεται σε κιτ με τη μορφή φύλλων, καταλαμβάνοντας λίγο περισσότερο χώρο από μερικά κομμάτια χαρτιού. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή, θα έχετε μια καλλιτεχνική έκφραση του Hayabusa μήκους περίπου 15 εκατοστών, ή αν προτιμάτες κλίμακας 1:12. Αντιστρόφως ανάλογης δηλαδή από την υπομονή που θα χρειαστεί η συναρμολόγηση του.

Πηγή: rideapart.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon