.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 09:55

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. - Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση τον Μάρτιο

[Δελτίο Τύπου ΕΛΜΟΤΟ]

Η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας - ΕΛ.ΜΟΤ.Ο θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαρτίου 2024, στο Αγρίνιο.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στις 17:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δήμου Αγρινίου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες προετοιμασίας της Γενικής Συνέλευσης με συμμετοχή εκτός των εκπροσώπων των Λεσχών της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο, εκπροσώπων Λεσχών, εκπροσώπων Μοτο-ομάδων αλλά και μεμονωμένων μοτοσυκλετιστών από όλη την Ελλάδα. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν εισηγήσεις, τοποθετήσεις, προτάσεις σε θέματα που αφορούν τον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό και συζήτηση επί όλων των θεμάτων που θα τεθούν.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στις 09:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δήμου Αγρινίου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, με την συμμετοχή των εκπροσώπων των Λεσχών και των υπό ένταξη Λεσχών της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν εκτός από τους απολογισμούς του έτους, εισηγήσεις των εκπροσώπων των Λεσχών, συζήτηση επί των θεμάτων που τέθηκαν στις εργασίες προετοιμασίας της προηγούμενης ημέρας και ψήφιση αυτών.

Το πρόγραμμα του 3ημέρου περιλαμβάνει ακόμα περιήγηση και ξενάγηση στην πόλη του Αγρινίου, εκδρομικό στην ευρύτερη περιοχή, επισκέψεις σε ιστορικά αξιοθέατα και γνωριμία με την τοπική γαστρονομία.

Τη Γενική Συνέλευση διοργανώνει η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στα ξενοδοχεία (ειδικές τιμές για την Γ.Σ):

  • Agrinio Imperial Hotel, 26410 30024
  • Premier Hotel, 26410 44590

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ με θέσεις, με προτάσεις, με ιδέες, ώστε να διαμορφώσουμε την επόμενη μέρα του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα.

elmoto

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon