.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 11:39

Τα αδέλφια Marquez αποχαιρετούν τον παππού τους Ramon

Έφυγε από την ζωή ο παππούς Marquez, μία επιδραστική φιγούρα για τα δύο αδέρφια Marc και Alex, που τους στήριζε σε όλη την μέχρι τώρα καριέρα τους.

Με τα ανάλογα post στα κοινωνικά τους δίκτυα, τα αδέρφια Marc και Alex Marquez είπαν αντίο στον παππού τους, Ramon, ο οποίος έφυγε από την ζωή. Τα δύο αδέρφια είχαν μια πολύ στενή σχέση με τον παππού τους και τον αναφέρουν ως ιδιαίτερα επιδραστικό στην ζωή τους και πηγή έμπνευσης για την καριέρα τους.

Ο Marc έγραψε σε δημοσίευση του χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστούμε τόσο πολύ για όσο μας φρόντισες και για όσα μας έμαθες, αναπαύσου εν ειρήνη, σε αγαπάμε παππού».

Ο παππούς Ramon έχει εμφανιστεί μάλιστα, και στο ντοκιμαντέρ για τον Marc Marquez που προβλήθηκε στο Amazon Prime πέρσι, ενώ βρισκόταν μπροστά την στιγμή της παρουσίασης της ομάδας MotoGP του 2013, όταν και ο Marc Marquez έκανε το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο Marc Marquez συμβουλευόταν τον παππού του σε πολλές κρίσιμες στιγμές της καριέρας του, με σημαντικότερη την κουβέντα περί πιθανής απόσυρσης του μετά τους πολλαπλούς τραυματισμούς των τελευταίων 3 ετών. Για την ιστορία, ο παππούς Ramon προσπάθησε να πείσει τον Marc να σταματήσει του αγώνες λέγοντας του ότι έχει πολλά ακόμα να ζήσει!

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στον Marc και στην οικογένεια του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 11:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon