.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 17:05

Honda – Νέος τιμοκατάλογος, σταθερές τιμές στην συντριπτική πλειοψηφία των μοντέλων

Σε αυτόν περιλαμβάνονται και αρκετά από τα νέα μοντέλα 2024 της εταιρείας.

Η Honda, πριν λίγες ώρες, προχώρησε στην δημοσίευση του νέου τιμοκαταλόγου της, που ισχύει από 1η Δεκεμβρίου 2024. Όπως είδαμε και εμείς ανανεώνοντας τους πίνακες της ιστοσελίδας μας, αλλά και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Honda, «Σε ένα περιβάλλον αυξημένης ζήτησης στην αγορά, εμείς, στη Honda Motorcycles, διατηρούμε τις τιμές μας σταθερές προσφέροντας στους πελάτες μας αξιόπιστα και ανταγωνιστικά προϊόντα με την τεχνολογική υπεροχή της Honda να μας ξεχωρίζει πάντα από τον ανταγωνισμό.»

 

Στον τιμοκατάλογο περιλαμβάνονται και κάποια από τα νέα μοντέλα του 2024 (όχι όλα, ακόμα), όπως τα CBR 600 RR αλλά και τα νέα CB650R/CBR650R με την τεχνολογία του ηλεκτρονικού, ημιαυτόματου συμπλέκτη E-Clutch. Δείτε τον αναλυτικά με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 17:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon