.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 10:19

Ducati Campioni in Festa - Μια μεγάλη γιορτή για το αγωνιστικό 2023

Η Ducati ετοιμάζεται για να γιορτάσει με τους φίλους της μια ακόμη σαρωτική χρονιά αγώνων με παγκόσμιους θριάμβους σε MotoGP, WorldSBK και WorldSSP.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο κλειστό στάδιο Unipol Arena στο Casalecchio di Reno, στα περίχωρα της Bologna, η Ducati καλεί τους φίλους της σε μια γιορτή με ελεύθερη είσοδο προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί μια ακόμη σπουδαία αγωνιστική σεζόν.

Μπορεί πέρυσι να πανηγύρισε τριπλούς θριάμβους σε MotoGP και WorldSBK, επίτευγμα που φέτος δεν επαναλήφθηκε καθώς μόνο στο δεύτερο κατάφερε τη μαγική τριάδα τίτλων Αναβάτη, Ομάδας και Κατασκευαστή, ωστόσο το 2023 έφερε παγκόσμια πρωτιά και στην κατηγορία των Supersport 600 (WorldSSP) με την Panigale V2 και τον Bulega για πρώτη φορά από το 1999 όταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport πήρε τη σημερινή του μορφή.

Οι πρωταγωνιστές της Ducati, δηλαδή οι αναβάτες που συνέβαλλαν στις επιτυχίες αυτές, θα είναι παρόντες: Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, Álvaro Bautista (Aruba.it Racing - Ducati) Παγκόσμιος Πρωταθλητής WorldSBK, Nicolò Bulega (Aruba.it Racing WSSP) Παγκόσμιος Πρωταθλητής WorldSSP και επιπλέον οι Jorge Martín (Pramac Racing Team) και Marco Bezzecchi (VR46 Racing Team) που κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση στη βαθμολογία του MotoGP.

Οι πόρτες της εκδήώσης θα ανοίξουν στις 20.00 για να ξεκινήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με τους πρωταθλητές και προσωπικότητες της Ducati επί σκηνής, με τη συνέχεια να περνά σε ένα μουσικό πρόγραμμα DJ που θα οδηγήσει ως το τέλος της γιορτής, γύρω στη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Μείνετε συντονισμένοι με τη σχετική ενότητα στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στα επίσημα κανάλια στα κοινωνικά δίκτυα της Ducati, καθώς τις ερχόμενες μέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γιορτή Campioni in Festa.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon