.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 11:54

Vespa & (RED) – Μία ειδική εκδήλωση στο Μιλάνο, σήμερα 1η Δεκεμβρίου

Ανανέωση της συνεργασίας, μεταξύ του Piaggio Group και του οργανισμού που δημιουργήθηκε, με στόχο την συγκέντρωση πόρων για την καταπολέμηση του AIDS και άλλων επιδημιών παγκοσμίως. (δελτίο τύπου)

Την 1η Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η Vespa θα φιλοξενήσει μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση στο Milan Motoplex

Η (RED) ιδρύθηκε από τους Bono & Bobby Shriver το 2006, και έχει αναπτύξει συνεργασίες με τις πιο εμβληματικές μάρκες του κόσμου, για τη δημιουργία μοναδικών προϊόντων για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την καταπολέμηση και τον τερματισμό του AIDS και των παγκόσμιων πανδημιών.

Την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η Vespa και η (RED) συνεχίζουν την πολυετή συνεργασία τους με την υπογραφή νέας διετούς συμφωνίας. Η συνεργασία μεταξύ της Vespa και της (RED), που ξεκίνησε το 2016, οδήγησε σε εμβληματικά προϊόντα που είναι ντυμένα στα κόκκινα για να υποστηρίξουν τον σκοπό: από το πρώτο (VESPA 946) ΚΟΚΚΙΝΟ έως το (VESPA PRIMAVERA) ΚΟΚΚΙΝΟ, μέχρι το πιο πρόσφατο (VESPA ELETTRICA) ΚΟΚΚΙΝΟ, καθώς και μια συλλογή από merchandising. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας με την (RED), οι πελάτες της Vespa από όλο τον κόσμο διαδραμάτισαν θεμελιώδη ρόλο στην καταπολέμηση του AIDS και όλων των πανδημιών, συγκεντρώνοντας πάνω από 1,5 εκατομμύριο δολάρια για το Παγκόσμιο Ταμείο, για την καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας.

Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids, η Vespa θα διοργανώσει μια ανοιχτή ομιλία στο χώρο του Motoplex Milano City Lounge στις 5 μ.μ., στη Via Broletto 13 στο Μιλάνο. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι Elena Di Cioccio και Lavinia Farnese σε μια προσωπική και χωρίς ταμπού ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, με στόχο την ευαισθητοποίηση σε ένα θέμα που πολύ συχνά παραμελείται, ειδικά από τους νεότερους.

Επιπλέον, από το 2024, μια κάψουλα Vespa ρούχα και αξεσουάρ (RED) θα κυκλοφορήσει στα εμβληματικά καταστήματα και τα διαδικτυακά κανάλια του Ομίλου.

Με χαρακτηριστικό της το αδιαμφισβήτητο στυλ της Vespa, η νέα συλλογή ρούχων θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Μάιο του 2024 και θα περιλαμβάνει μια φαρδιά βαμβακερή κουκούλα, ένα αδιάβροχο μπουφάν από τεχνικό ύφασμα και ένα t-shirt, όλα στο εμβληματικό (RED) χρώμα.

Μια συλλογή από αξεσουάρ που κυμαίνονται από φλιτζάνια μέχρι μπουκάλια νερού και μια ανανέωση του εμβληματικού κράνους συμπληρώνουν την προσφορά.

Η Vespa θα δωρίσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις αυτής της ειδικής συλλογής στην (RED).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 11:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon