.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 13:07

Honda x Converse All Star - Επετειακή συνεύρεση θρύλων

Μια ειδική σειρά των θρυλικών πάνινων Converse All Star με δύο μοντέλα αφιερωμένα στα 75 χρόνια της Honda.

Ανακοινώθηκε στην Ιαπωνία η έκτακτη συνεργασία των δύο πασίγνωστων εταιρειών, Converse και Honda, με αντικείμενο τη δημιουργία μιας επετειακής σειράς All Star για τα 75 χρόνια της Honda.

Τα διάσημα πάνινα μποτάκια της Converse θα παραχθούν σε δύο σειρές, All Star Honda RS Hi Black και Honda WP Hi, με την πρώτη να εμπνέεται από τις δερμάτινες αγωνιστικές φόρμες με έντονα χρώματα και το φτερό της Honda να δεσπόζει στην εξωτερική πλευρά του παπουτσιού.

allstar x honda 2

Η έτερη σειρά βασίζεται στο μπλε και κόκκινο χρώμα, με αποχρώσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί από τη Honda σε μοντέλα της, συνδυάζοντάς τα στις δύο πλευρές του παπουτσιού, ενώ στην εξωτερική πλευρά επενδύονται με ραφτά σηματάκια Honda.

Η κολεξιόν αυτή θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, σε γυναικεία και ανδρικά μεγέθη και με τιμή περίπου €90 (14,300 γιεν με την ισοτιμία 24/10/23), ωστόσο η περιγραφή της αφιερωματικής αυτής σειράς ως "cross-border" αφήνει να εννοηθεί πως θα κυκλοφορήσουν και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πηγή: Hypebeast

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 13:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon