.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 15:06

Voge - Κάνει βαλίτσες για Μιλάνο με Post για την EICMA 2023

Και φυσικά, από το ανάλογο δημιουργικό δεν λείπει... η σιλουέτα μιας μοτοσυκλέτας που μάλλον ξέρουμε ποια είναι.

Με την EICMA 2023 να απέχει 2 εβδομάδες μόλις, οι εταιρείες ανακοινώνουν ήδη τις προθέσεις τους, το ίδιο πραγματοποίησε και η Voge, στα κοινωνικά δίκτυα. H γνωστή εταιρεία μας ενημερώνει ότι την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, τοπική ώρα Μιλάνου, θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των νέων προϊόντων της μάρκας, στον εκθεσιακό χώρο 24 και στο περίπτερο C82 της Fiera Milano.

Στην εικόνα που δημοσιεύθηκε, εμφανίζεται και η σιλουέτα μιας μοτοσυκλέτας, η οποία μας παραπέμπει άμεσα στο 900DS -μία μοτοσυκλέτα που έχουμε δει και στην Ελλάδα, ζωντανά, ωστόσο μόνο σε μορφή «προπαραγωγής». Δεν αποκλείεται, η Voge να είναι έτοιμη πλέον να την ρίξει στις αγορές, συνεπώς πήρε την απόφαση να την παρουσιάσει και στην EICMA 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 15:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon