.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 07:09

Antonio Cairoli - Φήμες τον φέρνουν αναβάτη εξέλιξης για τη motocross μοτοσυκλέτα της Ducati

Έντονη -ιντερνετική- φημολογία φέρνει τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Motocross στο ρόλο ίσως του αναβάτη εξέλιξης της πρώτης αμιγώς χωμάτινης μοτοσυκλέτας των Ιταλών.

Εντωμεταξύ, έχουμε ξαναδεί σενάρια για κόκκινες αποχρώσεις στο motocross εδώ, ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται να υπάρχει μια σταθερή βάση για να αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε μια Ducati έτοιμη να βρεθεί σε εκκίνηση ενός αγώνα Motocross στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το νέο λάδι στη... φωτιά, έπεσε αφού ο Alessandro Lupino ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το MXGP, με τις πρώτες φήμες να αναφέρουν ότι θα είναι ο νέος αναβάτης εξέλιξης της Ducati. Αλλά σαν να μην έφτανε αυτό, προ ελάχιστων ημερών, μέσα από τα paddock της πίστας Ernée, όπου θα φιλοξενούσε το Motocross of Nations αυτό το Σαββατοκύριακο, έχει ξεκινήσει μια ισχυρή φήμη που δείχνει τον Antonio Cairoli ως πιθανό άνθρωπο-κλειδί στην εξέλιξη του νέου, χωάτινου μοντέλου της Ducati. Αλήθεια ή όχι θα το δείξει ο χρόνος, αν και μεταξύ των σχολίων ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο Σικελός εθεάθη στις εγκαταστάσεις της μάρκας.

Λέτε η Ducati να ακολουθήσει άμεσα τα χνάρια της Triumph;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon