.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 14:09

Σε δημοπρασία φόρμα του Marquez από το 2015 - Δεν φαντάζεστε για πόσα λεφτά

Πρόκειται για ένα μόνο από εκατοντάδες απίστευτα αντικείμενα, που θα δημοπρατηθούν το επόμενο Σάββατο – στα οποία περιλαμβάνονται και άλλοι θησαυροί από γνωστούς αγωνιζόμενους.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη δημοπρασία με το όνομα «Modena meets Misano», στην οποία θα διατεθούν εκατοντάδες πραγματικά απίστευτων αντικειμένων που αφορούν τους αγώνες και όχι μόνο. Η δημοπρασία διοργανώνεται από την Giusti Aste και θα αποδώσει μέρος των εσόδων της υπέρ του κέντρου ETS Dino Ferrari, που πραγματοποιεί επιστημονικές έρευνες για τις νευροεκφυλιστικές, νευρομυϊκές και σπονδυλικές ασθένειες. Οι πόροι αυτοί, θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ενός ηλεκτρονικού μιοκροσκοπίου, ώστε να βελτιωθούν σημαντικά οι έρευνες και το επιστημονικό έργο.

Μεταξύ των αντικειμένων που θα δημοπρατηθούν, βρίσκεται και μία δερμάτινη αγωνιστική φόρμα του Marc Marquez, η οποία χρησιμοποιήθηκε στην σεζόν του 2015 και η τιμή εκκίνησης της αγγίζει τις 20.000 ευρώ (εξαιρουμένων των εξόδων δημοπρασίας)! Ο οίκος εκτιμά ότι η δημοπρασία θα «πιάσει» έως και 28.000 ευρώ για την συγκεκριμένη φόρμα.

Στα αντικείμενα περιλαμβάνεται επίσης και ένα scooter Honda X8R στα χρώματα του Valentino Rossi και υπογεγραμμένο από τον ίδιο. Η τιμή για το scooter εκκινεί από τα 5.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να πιάσει έως και 8.000 ευρώ.    

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι ανάμεσα στα πολλά lots που θα διατεθούν στην δημοπρασία, βρίσκεται και μία Maserati Quattroporte V8, μοντέλο 2004, η οποία είχε δωριστεί από τον Luca di Montezemelo στον τότε πρωθυπουργό της Ιταλίας, Silvio Berlusconi!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 14:33

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon