.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 19:23

Akara Studio – Μικροσκοπικές, τυπωμένες 3D, άκρως ρεαλιστικές μοτοσυκλέτες

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές εντυπωσιακές μινιατούρες, ωστόσο μοτοσυκλέτες σε κλίμακα 1/64 με τόσο μεγάλη λεπτομέρεια, βλέπουμε για πρώτη φορά και παθαίνουμε... σοκ.

Οι εν λόγω μικροσκοπικές μοτοσυκλέτες τυπώνονται τρισδιάστατα, με το αποτέλεσμα όπως βλέπετε στις εικόνες να είναι εξαιρετικό, όχι μόνο ως προς τη λεπτομέρεια των τρισδιάστατων μοντέλων, αλλά και το εξαιρετικά δύσκολο βάψιμο τους. Τα προαναφερθέντα αποτελούν δημιουργίες του Akara Studio το οποίο κατασκευάζει μοτοσυκλέτες κλίμακας 1/64 καθώς και αυτοκίνητα και άλλα είδη μοντελισμού.

Akara3.jpg

Μεταξύ των επιτευγμάτων του Akara μπορούμε να δούμε τη μοτοσυκλέτα από το manga Akira, ένα μεταμορφωμένο BMW RnineT, ένα R1, μια Ducati Panigale και ένα Kawasaki Ninja H2R. Σύμφωνα με το Akara Studio, ο σχεδιασμός και η τρισδιάστατη εκτύπωση δεν γίνονται απευθείας από αυτόν τον καλλιτέχνη, αλλά από έναν συνεργάτη που κάνει αυτά τα σχέδια και στη συνέχεια τα εκτυπώνει με έναν εκτυπωτή ρητίνης που έχει ανάλυση 8K, προσφέροντας υψηλό βαθμό λεπτομέρειας.

Akara5.jpg

Τέλος, το Akara Studio βρίσκεται στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και μπορείτε χαζέψετε (με) τα έργα του στο Instagram και στο Facebook.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon