.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 18:22

Michael Dunlop – Κερδίζει αγώνα, πάει για μπύρες, έχει πρόγραμμα

Ο Michael Dunlop άφησε τους θαυμαστές του έκπληκτους, καθώς έσπευσε για μια εορταστική… μπύρα μετά τη νίκη του στο 10ο Armoy «Race of Legends» το περασμένο Σάββατο.

Ο Dunlop ήταν μια κατηγορία μόνος του στην εντός έδρας του διοργάνωση, αφού κέρδισε κάθε αγώνα στον οποίο συμμετείχε και κέρδισε το χαρακτηριστικό «Race of Legends» για 10η συνεχόμενη φορά.

Αφού κέρδισε και τον αγώνα Blue Riband Superbike, ο Dunlop έκανε τα πατροπαράδοτα…burnouts και στη συνέχεια πάρκαρε τη μοτοσυκλέτα του πάνω σε έναν… τοίχο, ώστε να μπει στο πλησιέστερο μπαρ.
Ο Dunlop δεν παρέλειψε να χτυπήσει και την πόρτα προτού μπει στο μαγαζί, προς μεγάλη έκπληξη των θαμώνων/θεατών του αγώνα, για να βγει αργότερα με μια… μισόλιτρη στο χέρι.

Ο 25 φορές νικητής του Isle of Man TT κέρδισε τόσο στην κατηγορία των Superbikes όσο και στις Supersport και Supertwins. Είναι η δεύτερη φορά που ο Dunlop κερδίζει πέντε αγώνες στη διοργάνωση και ανεβάζει την καριέρα του στο Armoy στις 29 νίκες. Ο Dunlop έφτασε στη νίκη στον κύριο αγώνα «Race of Legends», τερματίζοντας εντυπωσιακά κατά 16,9 δευτερόλεπτα μπροστά από το 2ο Mike Browne και τον 3ο Derek Sheils.

Ήταν η 10η διαδοχική νίκη του στη διοργάνωση, αφού την κέρδισε εννέα φορές στην τη δεκαετία μεταξύ 2011 και 2021, ενώ πέρυσι δε συμμετείχε μετά από μια διαμάχη με τους διοργανωτές.

Πηγή: belfastlive.co.uk

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon