.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 21:10

Erzbergrodeo 2023 - Video με το Ducati DesertX στα χέρια του Antoine Meo

Το DesertX βρέθηκε στα χέρια του παγκόσμιου πρωταθλητή Enduro και Ευρωπαίου Πρωταθλητή Supercross, Antoine Meo, κερδίζοντας το Iron Road Prolog στο Erzbergrodeo.

Ο Meo, έχει δουλέψει πάνω στο DesertX από την έναρξή του σαν project, μετέπειτα έγινε ο πρεσβευτής του, ενώ συμμετείχε και στον αγώνα Mitas Rocket Ride, τερματίζοντας τέταρτος στη γενική και πρώτος μεταξύ των δικύλινδρων μοτοσυκλετών.

Το Iron Road Prolog ήταν ο αγώνας που χρησιμοποιήθηκε από τους πάνω από 1200 αναβάτες που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο «Rodeo» για να προκριθούν στον τελικό αγώνα. Χωρισμένο σε δύο sessions,, λαμβάνει χώρα σε μια εξαιρετικά γρήγορη ανάβαση σε λόφο (πάνω από 600 μέτρα σε υψόμετρο για 13,5 χλμ.) όπου διαγωνίζονται μονοκύλινδρες και δικύλινδρες μοτοσυκλέτες. Ο Antoine Meo με το DesertX, σημείωσε χρόνο 10'51"376, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία των δικύλινδρων.

Το video που ακολουθεί απεικονίζει παραστατικά το κρεσέντο συναισθημάτων και αδρεναλίνης του Σαββατοκύριακου, με αποκορύφωμα τη διπλή επιβεβαίωση στο Iron Road Prolog στον πολύ γρήγορο χωματόδρομο του ορυχείου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon