.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 21:16

Yamaha MT-10 SP – Έρχεται από τη Lego Technic

Αν έχετε αδυναμία αφενός στις συναρμολογούμενες δημιουργίες της Lego, αφετέρου στις μοτοσυκλέτες, τότε η εν λόγω, νέα κυκλοφορία σας αφορά.

Πρόκειται για ένα αξιοσέβαστων διαστάσεων streetfighter, το ΜΤ-10 SP της εταιρείας των τριών διαπασών. Το μήκος του μοντέλου είναι στα 44 εκατοστά και αποτελείται από 1.478 κομμάτια, τα οποία χτίζουν μια πραγματικά «λειτουργική» μοτοσυκλέτα.

Το «λειτουργική» προκύπτει από κάποιες άκρως ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, στις οποίες μας έχει συνηθίσει η Lego Technic, η σειρά δηλαδή που απευθύνεται σε… μεγαλύτερα παιδιά. Εντός λοιπόν, συναντάμε το τετρακύλινδρο μπλοκ του κινητήρα, του οποίου οι κύλινδροι κινούνται κανονικά.

Ακόμα, συναντάμε ένα κιβώτιο 3 ταχυτήτων, μετάδοση με αλυσίδα, λειτουργικές αναρτήσεις κ.α. Το πως λειτουργεί εκ των έσω το μοντέλο, μπορείτε να το δείτε και στην οθόνη του smartphone σας, μέσω της σχετικής εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας.

Το MT-10 SP της Lego μπορεί να συγκριθεί με το αντίστοιχο BMW M 1000 RR, με την κυκλοφορία του να έχει ανακοινωθεί για την 1η Αυγούστου, Ως προς την τιμή του; Κάντε λίγο οικονομία γιατί στην Ευρώπη κοστολογείται στα 229,99 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon