.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 16:14

EICMA 2023 – Επίσημη παρουσίαση της διεθνούς έκθεσης Μοτοσυκλέτας

Με το σύνθημα 'EICMA EFFECT, Real People Real Emotion', η διεθνής έκθεση Μοτοσυκλέτας του Μιλάνου επιστρέφει για 80ή φορά από 7 ως 12 Νοεμβρίου 2023.

Η διοίκηση της EICMA παρουσίασε πριν λίγες μέρες στο Μιλάνο τη νέα διαφημιστική καμπάνια της μεγάλης ετήσιας έκθεσης του κλάδου δικύκλων που, όπως κάθε χρόνο, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα σοδειά του 2024 στις αρχές του Νοέμβρη, στον εκθεσιακό χώρο Fiera Milano Rho.

Η καμπάνια της EICMA σχεδιάστηκε από τη Μιλανέζικη διαφημιστική εταιρεία Yes Marini και στην εκδήλωση παρουσιάστηκε από τον συνιδρυτή της, Lorenzo Marini.

DSC02433

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της πρώτα για τον Τύπο την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, η επόμενη μέρα θα απευθύνεται συνδυαστικά στον Τύπο και τον εμπορικό κόσμο, ενώ από την Πέμπτη 9 ως και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό.

Τα εισιτήρια έχουν ήδη αρχίσει να διατίθενται από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στην ιστοσελίδα eicma.it, το οποίο αποτελεί και το μοναδικό κανάλι αγοράς εισιτηρίων.

EICMA logo oriz pos

Σε πρώτη φάση θα προσφέρονται σε τιμή προσφοράς €14 (+1.50 σε φόρους), η οποία θα είναι σε ισχύ ως το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια και ως τις ημέρες της έκθεσης η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα €19 (+1.50 πάντα).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 16:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon