.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 11:29

H MV Agusta μένει στη Schiranna και ανακαινίζει το στρατηγείο της

Με επίσημο δελτίο Τύπου η ιταλικής εταιρεία μας αποκαλύπτει πως βλέπει το άμεσο μέλλον της.

Λίγο καιρό μετά την εξαγορά μεριδίου 25.1% από την PIERER Mobility AG, η MV Agusta βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον και σχεδιάζει την αναβάθμιση της παραγωγικής της ικανότητας.

Η κεντρική εγκατάσταση της MV Agusta στη Schiranna, στα περίχωρα του Varese, έχει παραγωγική ικανότητα 15,000 μονάδων ετησίως, ενώ μετά και την ενίσχυση που δέχτηκε από τη συνεργασία με τον αυστριακό όμιλο έχει θέσει υψηλούς εμπορικούς στόχους: η πρόσβαση σε ένα δίκτυο 180 επιλεγμένων συνεργατών σε όλον τον κόσμο ως το τέλος του 2023, συνιστά μιαν αναβάθμιση από τους 100 συνεργάτες που ήδη διαθέτουν τις μοτοσυκλέτες της MV Agusta σε Ευρώπη, Ασία, Βόρεια και Νότια Αμερική.

Η MV Agusta ενημερώνει επίσης πως η γραμμή παραγωγής της στη Schiranna, η οποία σήμερα καταλαμβάνει έκταση που ξεπερνά τα 130,000 τετραγωνικά μέτρα με τα 20,000 εξ αυτών να αφορούν στεγασμένους χώρους, θα περάσει από μια διαδικασία ανανέωσης που θα συμπεριλάβει τα πάντα: από τη γραμμή παραγωγής και τα εργαστήρια R&D ως τα διοικητικά γραφεία.

Παράλληλα, θα δημιουργηθεί ένα μουσείο που θα εκτεθεί η πλούσια ιστορία 78 ετών της MV Agusta.

Πέραν των εγκαταστάσεων της Schiranna, η MV Agusta διαθέτει ακόμη μια ακόμη σημαντική εγκατάσταση στην καρδιά της ιταλικής motor valley στο San Marino. Εκεί βρίσκεται το CRC, εκ του Castiglioni Research Centre, η καρδιά της εταιρείας με περισσότερους από 40 έμπειρους σχεδιαστές και μηχανικούς που σχεδιάζουν αυτό που η MV Agusta εύστοχα περιγράφει ως Motorcycle Art.

Timur Sardarov, CEO, MV Agusta Motor S.p.A.:
“Το μέλλον της MV Agusta δεν ήταν ποτέ τόσο λαμπρό και μας επιφυλάσσει πολλές συναρπαστικές στιγμές. Η εταιρεία εργάζεται για την εξέλιξη νέων μοντέλων που, ανάλογα με τις συνθήκες των εκάστοτε αγορών, θα δουν το φως του ήλιου τους ερχόμενους μήνες και χρόνια.”

Luca Martin, COO και μέλος του Δ.Σ. MV Agusta Motor S.p.A.:
“Στην MV Agusta δημιουργούμε συναίσθημα και μπορούμε να ισχυριστούμε πως είμαστε η πιο ποθητή και ξεχωριστή κατασκευάστρια μοτοσυκλετών στον κόσμο. Με τη στήριξη της Pierer Mobility AG θα είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε νέες εμπορικές δομές που θα μας επιτρέψουν την πρόσβαση σε νέους φίλους σε όλον τον κόσμο και να χτίσουμε μια μοναδική σχέση μαζί τους. Θέλουμε να γνωρίζουμε όλους τους πελάτες μας με το μικρό τους όνομα.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon