.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 07:26

Distinguished Gentleman’s Ride Athens 2023 - Άλλη μια πετυχημένη χρονιά για το θεσμό

Tην Κυριακή 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση «Τhe Distinguished Gentleman’s Rιde», στο κέντρο της Αθήνας. [Δελτίο Τύπου]

Το Distinguished Gentleman's Ride μετράει 12 χρόνια ζωής παγκοσμίως και έχει ως στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική ψυχική υγεία. ‘Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος καλοντυμένοι αναβάτες και αναβάτριες με κλασικές μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα και σε άλλες 10 πόλεις της Ελλάδας (Αρχαία Ολυμπία, Βόλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Πάτρα, Σάμος, Σαντορίνη, Ξάνθη, Χίος), με στόχο να μαζέψουν χρήματα για την έρευνα καταπολέμησης του καρκίνου του προστάτη και την ανδρική κατάθλιψη.

H καλοντυμένη μοτο-παρέλαση ξεκίνησε από το Δημαρχείο Αθηνών στην Πλατεία Κοτζιά, διασχίζοντας κλασσικά σημεία της πόλης όπως η Πλατεία Ομονοίας, η Πλατεία Συντάγματος και οι στήλες Ολυμπίου Διός για να καταλήξει και πάλι έξω από το Δημαρχείο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της προσπάθειας Triumph Motorcycles και Total Εlf, καθώς και στο Δήμο Αθηναίων για την υποστήριξη και φυσικά ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο που στήριξε την εκδήλωση ακόμα μια φορά με κάθε τρόπο.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και την Δημοτική αστυνομία για την πολύτιμη βοήθεια τους στην ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon