.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 12:46

H Ducati στηρίζει το σπίτι της, την Emilia-Romagna

Με μια σημαντική δωρεά η ιταλική εταιρεία στηρίζει τις προσπάθειες αποκατάστασης των φυσικών καταστροφών που χτύπησαν την επαρχία στην οποία εδρεύει.

Η περιοχή της Emilia-Romagna στην κεντρική Ιταλία δέχτηκε ένα τεράστιο χτύπημα με τη μορφή έντονων βροχοπτώσεων και πλημμυρών που έχουν προκαλέσει δεκάδες θανάτους και ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές, ξεσπιτώνοντας πολλές χιλιάδες κόσμου.

Η Emilia-Romagna τυγχάνει επίσης είναι η επαρχία που φιλοξενεί την ιταλική Motor Valley, δηλαδή την περιοχή που συγκεντρώνονται τα περισσότερα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας οχημάτων της Ιταλίας, μεταξύ αυτών φυσικά και η Ducati, έδρα της οποίας είναι το προάστιο Borgo Panigale της Bologna, στην καρδιά της χτυπημένης επαρχίας.

Η Ducati ανακοινώνει την καμπάνια "Un aiuto per l’Emilia-Romagna" (Μια βοήθεια για την Emilia-Romagna) δωρίζοντας €200,000 στην πολιτική προστασία της επαρχίας (Protezione Civile), ενώ δηλώνει πως θα στηρίξει και όλους τους εργαζόμενούς της που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες, προσφέροντάς τους την ευκαιρία για άδεια μετ’ αποδοχών όταν χρειάζεται να λείψουν για τη διάσωση ή αποκατάσταση της περιουσίας τους.

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων δωρίζουν μέρος των μισθών τους προς υποστήριξη των πληγέντων, με τη Ducati να συνεπικουρεί διπλασιάζοντας όποιο ποσό προσφέρει κάθε δικός της συνδικαλιστής εργαζόμενος.

Claudio Domenicali, Ducati CEO: “Βιώνοντας αυτά που συνέβησαν στην περιοχή μας την περασμένη εβδομάδα νιώσαμε ένα χτύπημα στην καρδιά. Η Ducati έχει βαθιές ρίζες στην Emilia-Romagna, ξεκινώντας από την πόλη της Bologna όπου γεννήθηκε και φτάνοντας ως ολόκληρη τη Motor Valley και τη Romagna Riders Land. Για μας αυτό είναι το σπίτι μας και αισθανόμαστε την ανάγκη να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε, προσφέρουμε έτσι €200,000 στην τοπική πολιτική προστασία που αυτή τη στιγμή συντονίζει με τις αρμόδιες αρχές δράσεις σε πολλές πόλεις και χωριά που επηρεάστηκαν. Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι, μαζί με όλους τους υπαλλήλους μας, σχεδιάζουν να προσφέρουν από ένα ωρομίσθιο ο καθένας. Αυτές είναι κινήσεις που λένε πολλά για το πνεύμα ανθρωπισμού και συνεργασίας που διακρίνει τους κατοίκους αυτής της εκπληκτικής περιοχής που είναι η Emilia-Romagna.”

Παράλληλα, η Ducati και οι εργοστασιακοί της αναβάτες σε όλα τα πρωταθλήματα καλούν τη διεθνή κοινότητα των Ducatisti, των λεσχών DOC και των συνεργατών της να ενταχθούν στον κοινό σκοπό υποστηρίζοντας την Πολιτική Προστασία της Emilia-Romagna στον ακόλουθο λογαριασμό τράπεζας:

IBAN: IT69G0200802435000104428964
Αιτιολογία: "EMILIA-ROMAGNA FLOOD"
Για δωρεές από το εξωτερικό, Bic Swift code: UNCRITM1OM0

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon