.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 07:45

Harley-Davidson V-Rod 360 – Με τις ευλογίες της Lord Drake Kustoms

Όταν ένα Harley V-Rod βρέθηκε στα χέρια της Lord Drake Kustoms το μόνο σίγουρο ήταν πως δεν θα ήταν ποτέ ξανά το ίδιο..

Ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας έψαξε πολλά εργαστήρια custom μοτοσυκλετών στην Ευρώπη για να εγκαταστήσει έναν «κτηνώδη» πίσω τροχό στη μοτοσυκλέτα του, κάτι που κανείς δεν ήθελε να κάνει… μέχρι που βρήκε τον Francisco Alí Manen, ιδιοκτήτη της LDK.

VROD_360_MUSCLE_γ.jpg

Κάπως έτσι, το Harley Davidson V-Rod Muscle υπέστη μια θεαματική μεταμόρφωση. Το πρώτο πράγμα που συνέβη ήταν η αντικατάσταση της αρχικής μπροστινής ανάρτησης με το ανεστραμμένο πιρούνι της Vrod. Ο προβολέας αντικαταστάθηκε από ένα μαύρο τεχνολογίας LED ενώ αντικαταστάθηκαν το τιμόνι και τα grips.

VROD_360_MUSCLE_δ.jpg

Ολοκληρώνοντας το μπροστινό μέρος, κατασκευάστηκε ένα χειροποίητο προσαρμοσμένο φτερό, ενώ τοποθετήθηκαν και δαγκάνες φρένων της Brembo. Το κάλυμμα του φίλτρου αέρα κατασκευάστηκε στο χέρι καθώς και άλλα εξαρτήματα, όπως τα πλαϊνά καλύμματα, που μαζί με το προσαρμοσμένο μονόσελο και την εξάτμιση Vance and Hines 2: 1 για τη Harley, διαμορφώνουν το κεντρικό μέρος και το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας.

Αλλά η μεγάλη μεταμόρφωση αυτής της Harley Davidson βρίσκεται στο πίσω μέρος της, όπου έχει χρησιμοποιηθεί ολόκληρο το οπλοστάσιο. Ένα εντυπωσιακό ελαστικό 360 Vee Ruber Monster τοποθετημένο στον custom πίσω τροχό. Για να μπει το εν λόγω ελαστικό χρειάστηκε να εγκατασταθεί ένα φαρδύ ψαλίδι, ενώ τροποποιήθηκε και μετακινήθηκε και το εμπρός γρανάζι.

Τέλος, δε χρησιμοποιήθηκε και τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μια αερανάρτηση Legend για την εν λόγω μεταμορφωμένη Harley Davidson, η οποία ολοκληρώθηκε με έναν συνδυασμό μαύρης και κόκκινης απόχρωσης, προτού σταλεί στον ιδιοκτήτη της στο Μαρόκο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon