.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 11:18

Ο Marc Marquez δημοσιοποίησε την σχέση του στα social media

Γνωστό μοντέλο και content creator, η εκλεκτή της καρδιάς του 8άκις πρωταθλητή.

O Marc Marquez απασχολεί διαρκώς την αγωνιστική επικαιρότητα, είτε κερδίζει πρωταθλήματα, είτε όχι. Ωστόσο, ο 30χρονος Ισπανός δεν έχει δημοσιοποιήσει ποτέ λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή. Μάλλον φτάσαμε και σε αυτό το σημείο, καθώς ο Marquez προχώρησε σε δημοσιεύσεις, στις οποίες αφήνει να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα σοβαρή.

Το κορίτσι, είναι η 26χρονη Gemma Pinto, η οποία είναι μοντέλο και content creator. Τις τελευταίες ώρες, ο Marc Marquez έχει δημοσιεύσει, στο προφίλ του στο Instagram, μία σειρά ιστοριών στις οποίες έχει «ταγκάρει» την νεαρή Pinto, μία από τις οποίες δείχνει τα χέρια τους και ένα δαχτυλίδι – φανερώνοντας, αν μη τι άλλο, σοβαρές προθέσεις στην σχέση.

Για να δούμε, θα δούμε και την Pinto στα paddock, όπως βλέπουμε ήδη τις σχέσεις άλλων αναβατών όπως π.χ. την Domizia Castagnini, την μνηστή του Pecco Bagnaia; Είναι σίγουρο, εδώ και πολύ καιρό, ότι οι αθλητές αυτού του βεληνεκούς, δεν κάνουν τίτλους μόνο με τα επιτεύγματα τους…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 11:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon