.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 10:09

Σκοτώθηκε ο Youtuber Agastay Chauhan προσπαθώντας να πιάσει τα 300 χλμ/ώρα

Ο 22χρονος είχε καταφέρει να έχει πάνω από 1 εκατ. συνδρομητές στο Youtube.

Δυστυχώς, μια ακόμη δημόσια προσωπικότητα της νέας εποχής στην μοτοσυκλέτα, έχασε την ζωή της στους δημόσιους δρόμους – αυτή την φορά, μιλάμε για τον μόλις 22 ετών Youtuber από την Ινδία, Agastay Chauhan.

Ο Chauhan είχε στην κατοχή του κανάλι στην πασίγνωστη ιστοσελίδα βίντεο, στο οποίο είχε καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές. Στο κανάλι, παρουσίαζε μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων , ενώ δημοσίευε και κλιπ από οδήγηση υψηλής ταχύτητας  -σε ένα από τα τελευταία του βίντεο, ο Chauhan εμφανίζεται να οδηγεί με 279 χλμ./ώρα.

Ο Chauhan έχασε την ζωή του μετά από ένα σφοδρότατο ατύχημα, κοντά στο Δελχί της Ινδίας: Κατά την διάρκεια της οδήγησης του, ο 22χρονος Ινδός έχασε τον έλεγχο και χτύπησε ένα διαχωριστικό στηθαίο, με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα του να συντριβεί και ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο Chauhan προσπαθούσε να σπάσει το φράγμα των 300 χλμ/ώρα, με μια Kawasaki ZX-10R. H αστυνομία της Ινδίας έχει απευθύνει την προφανή έκκληση, σε όλους τους οδηγούς, να είναι προσεκτικοί και να οδηγούν με ασφάλεια στους δρόμους της χώρας, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά μοτοσυκλέτας στον πλανήτη και αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους οικείους του Chauhan.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 10:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon