.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 07:36

Zontators - Η Ελληνική λέσχη μοτοσυκλετιστών Zontes

Η ίδρυση της «Ελληνικής λέσχης μοτοσυκλετιστών Zontes» με έδρα την Πάτρα είναι γεγονός με την είδηση της να μας έρχεται μέσα από το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επίσημη ίδρυση της «Ελληνικής λέσχης μοτοσυκλετιστών Zontes» με έδρα την Πάτρα.

Ο σκοπός της δημιουργίας της είναι ψυχαγωγικός, κοινωνικός αλλά παράλληλα και πολιτιστικός, αναλαμβάνοντας διάφορες δράσεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας, στη βοήθεια του κοινωνικού συνόλου και των μελών μας καθώς και τη συμμετοχή μας στα κοινά δρώμενα της χώρας μας με τα κατά τόπους παραρτήματα.

Η λέσχη εκπροσωπείται επίσημα από το παράρτημα βορείου Ελλάδος, γνωστοί και ως «Zontators», το οποίο τελεί υπό τη σκέπη του Δ.Σ. της «Ελληνικής λέσχης μοτοσυκλετιστών Zontes». Η απόφαση ίδρυσης πάρθηκε ούτως ώστε να δημιουργηθεί μια μεγάλη παρέα δικυκλιστών στην οποία γνώσεις, απόψεις και εμπειρίες θα μοιράζονται μεταξύ των μελών τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε στις αρχές του προηγούμενου έτους, από ένα σύνολο ιδιοκτητών της εταιρίας Zontes με επίσημο εισαγωγέα την «Γκοργκόλης Α.Ε.», φτάνοντας στο σήμερα και έχοντας πλέον μια επίσημη λέσχη με εκλεγμένο Δ.Σ., εσωτερικούς κανόνες και καταστατικό.

Η επίσημη έναρξη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/03/2023 όπου και έγινε η κοπή της πρώτης πρωτοχρονιάτικης πίτας, κατά βάση με μέλη του παραρτήματος Αθηνών, ενώ παράλληλα άνοιξαν και οι ετήσιες εγγραφές τόσο για τα υπάρχοντα μέλη όσο και για τα νέα.
Εξάλλου άξιο αναφοράς είναι η συνεργασία που επίκειται με την επίσημη αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών Zontes «Γκοργκόλης Α.Ε.» για όλα τα θέματα που αφορούν τη μοτοσυκλέτα.

Όλοι οι σύντροχοι είναι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι να συμμετέχουν στο νέο μας ξεκίνημα, συμβαδίζοντας στο όραμα και τους στόχους της λέσχης,

Τρόποι επικοινωνίας και ενημέρωσης:

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: «Zontes club Athens», «Zontes official club Greece», «Zontes club Crete», «Zontes club Thessaloniki», «Ελληνική λέσχη μοτοσυκλετιστών Zontes»

Instagram:@ZONTESCLUBHELLAS

Twitter:Zontes club Hellas

Tiktok:@zontesclubhellas

Youtube:Ελληνική λέσχη μοτοσυκλετιστών Zontes website(forum):www.zontesclubhellas.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon