.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 11:16

Ψηφιακή περιήγηση στο Μουσείο και το Εργοστάσιο της Ducati [Βίντεο]

Μέχρι να πάτε αυτοπροσώπως στο Borgo Panigale για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία του μουσείου της ιταλικής εταιρείας, ορίστε μια χορταστική γεύση από την επίσημη ξενάγηση.

Η Ducati προσφέρει οργανωμένες ξεναγήσεις στο περίφημο μουσείο της, το οποίο βρίσκεται μέσα στις κεντρικές της εγκαταστάσεις και δίπλα στο εργοστάσιο, οι οποίες μάλιστα γίνονται με συνοδεία εξειδικευμένων ξεναγών που συνοδεύουν την περιήγηση με μοναδικές πληροφορίες σχετικά με τα εκθέματα.

Μάλιστα πρόσφατα η Ducati ανακοίνωσε δύο σημαντικές εξελίξεις στη Borgo Panigale Experience, αφενός με ένα νέο διπλό πακέτο που περιλαμβάνει και το ανάλογο μουσείο της Lamborghini, αφετέρου με μια πολύ περιορισμένη σειρά ξεναγήσεων στο δικό της μουσείο με ξεναγό τον διευθυντή του, Livio Lodi.

Ωστόσο, είναι πολύ πρόσφατη η περιπετειώδης διετία των περιορισμών μετακίνησης εξαιτίας της πανδημίας covid-19, η οποία οδήγησε τη Ducati στο να οργανώσει διαδικτυακές επισκέψεις μέχρι να επιτραπεί ξανά η φυσική πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της.

Η κληρονομιά αυτής της διαδικασίας πλέον βρίσκεται διαθέσιμη για όλους στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube, όπου πλέον έχει κοινοποιηθεί ένα βίντεο διάρκειας περίπου 50 λεπτών, στο οποίο μια ξεναγός μας παίρνει από το χέρι για να μας συστήσει όλα τα σημαντικά αξιοθέατα του Μουσείου Ducati.

Δείτε εδώ το πλήρες βίντεο στα αγγλικά:

Επιπλέον, στο κανάλι της η Ducati έχει ανεβάσει και ένα ακόμη σχετικό βίντεο που αφορά την περιήγηση στη γραμμή παραγωγής της στο Borgo Panigale – δηλαδή το έτερον ήμισυ της Borgo Panigale Experience.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 11:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon