.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 17:38

Ducati Museum and Automobili Lamborghini Museum Experience - Διπλή δόση

Η Ducati ανανεώνει τη Borgo Panigale Experience με νέες δραστηριότητες, αλλά και μια διπλή δόση απόλαυσης σε συνεργασία με τη Lamborghini για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα Borgo Panigale Experience σχεδιάστηκε από τη Ducati ως ένα μέσο για να μπορέσει όλος ο κόσμος να γνωρίσει τον κόσμο των κόκκινων μοτοσυκλετών από το Borgo Panigale, επισκεπτόμενος τόσο Μουσείο που ανατρέχει σε 90 χρόνια ιστορίας της εταιρείας, όσο και στη γραμμή παραγωγής.

Χάρη σε μια νέα συνεργασία με τη Lamborghini, από τις 25 Μαρτίου και ως τις 7 Μαΐου 2023 θα είναι διαθέσιμη η διπλή εμπειρία "Ducati Museum and Automobili Lamborghini Museum Experience".

Ducati Museum Room 3 UC39330 Mid

Αυτή επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν σε μια μέρα και τα δύο μουσεία των εταιρειών στη Μπολόνια, με μειωμένη τιμή για τα δύο εισιτήρια και δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από το Borgo Panigale στη Sant'Agata Bolognese που βρίσκεται του μουσείο της Lamborghini.

Αυτό το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο μόνο Σάββατα και Κυριακές για γκρουπ έως 15 άτομα, με ξεναγό από συνεργαζόμενα πρακτορεία και για τα δύο μουσεία, σε αγγλικά και ιταλικά.

Museo Lamboghini 02 UC487727 Mid

Για να εκμεταλλευτεί κάποιος τη διπλή προσφορά με τη δωρεάν μεταφορά θα πρέπει να κλείσει θέσει είτε στην ιστοσελίδα της Lamborghini ή στην ανάλογη σελίδα της Ducati, όπου θα ενημερωθεί και για τα ωράρια και τιμές των υπηρεσιών.

Επιπλέον, η Borgo Panigale Experience αποκτά ένα νέο χαρακτηριστικό, τις Discovery Tours με τον Livio Lodi, Διευθυντή του Ducati Museum, βαθύ γνώστη της ιστορίας που θα μεταφέρει στον επισκέπτη τις πλούσιες γνώσεις και το πάθος του για τη Ducati.

Tour Guidato Lodi UC487730 Mid

Μέσω αυτής της δραστηριότητας οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το μουσείο περπατώντας με τον διευθυντή του και ανακαλύπτοντας ιστορίες και γεγονότα που δεν έχουν ξανακουστεί ποτέ, αποκτώντας μια πιο βαθειά και άμεση σύνδεση με τις μοτοσυκλέτες-εκθέματα, τις ιστορίες των θρυλικών αναβατών και τα τεχνολογικά ορόσημα που συνέβαλαν στο χτίσιμο του μύθου της Ducati.

Επισκέψεις στο Ducati Museum με τη δυνοδεία του διευθυντή του θα γίνονται από 1 Απριλίου ως 7 Οκτωβρίου 2023 για ένα Σάββατο κάθε μήνα και για ομάδες έως 12 άτομα. Για κάθε ημερομηνία θα υπάρχει μια επίσκεψη στα ιταλικά και μια στα αγγλικά. Περισσότερες πληροφορίες για τις Discovery Tours θα βρείτε στη σχετική ενότητα της ιστοσελίδας Ducati.

Ducati Museum 3 UC34148 Mid

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα: χάρη στη συνεργασία μεταξύ του ιδρύματος Fondazione Ducati και της Trenitalia Tper, όσοι ταξιδεύουν με τρένο της τοπική σιδηροδρομικής εταιρείας της Emilia-Romagna θα μπορούν να επισκεφτούν το μουσείο της Ducati σε προνομιακή τιμή. Περισσότερα και γ’ αυτό θα βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα της Ducati.

Ιστοσελίδα Borgo Panigale Experience

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon