.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 14:29

Borgo Panigale Experience – Εμπλουτίζεται το πρόγραμμα επισκέψεων του Μουσείου Ducati

Με μια νέα εμπειρία διευρύνεται το πρόγραμμα Borgo Panigale Experience, ενώ αυξάνονται οι ημερομηνίες για προσωπική ξενάγηση από τον διευθυντή του Μουσείου, Livio Lodi.

Το πρόγραμμα επισκέψεων στο μουσείο και το εργοστάσιο της Ducati, υπό την γενικότερο τίτλο Borgo Panigale Experience, προσθέτει μια νέα δραστηριότητα, τη Finitura e Delibera Estetica.

Αυτή εμπλουτίζει την επίσκεψη ενσωματώνοντας ένα νέο κτίριο 4,400 τετραγωνικών μέτρων που παραδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 και μάλιστα έχει εξασφαλίσει την περιβαλλοντική σήμανση NZEB, δηλαδή Nearly Zero Energy Building (κτίριο σχεδόν μηδενικής ενέργειας) καθώς η ενέργεια που καταναλώνει προέρχεται κατά κόρον από ανανεώσιμες πηγές.

Στο κτίριο αυτό ο επισκέπτης θα παρακολουθεί την τελευταία φάση συναρμολόγησης των μοτοσυκλετών Ducati, δηλαδή τη διαδικασία κατά την οποία ντύνονται με τα κουστούμια τους και στη συνέχεια περνούν από ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο για να επιβεβαιωθεί πως είναι αισθητικώς άριστες και έτοιμες για την αγορά.

Ducati 916 al Museo Ducati anniversario 2019 01 UC559708 High

Ακόμη, οι Discovery Tours στο μουσείο με τη συνοδεία του διευθυντή του, Livio Lodi, άρεσαν στο κοινό με αποτέλεσμα φέτος να προστεθούν περισσότερες ημερομηνίες. Θυμίζουμε πως πρόκειται για ξεναγήσεις στο μουσείο συνοδεία του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και τα εκθέματά του, ο οποίος προσφέρει γνώσεις και ανέκδοτες ιστορίες που ελάχιστοι γνωρίζουν, πέραν της καθαρής εγκυκλοπαιδικής γνώσης για όλες τις μοτοσυκλέτες που κοσμούν το μουσείο και την ιστορία τους.

Αυτές οι υψηλού επιπέδου και σπάνιες ξεναγήσεις αποκτούν τρεις νέες ημερομηνίες για το 2023 - 21 Οκτωβρίου, 18 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου - ενώ σε κάθε μια από αυτές τις μέρες θα γίνεται μία ξενάγηση στα αγγλικά και μία στα ιταλικά.

Για πληροφορίες και κλείσιμο θέσεων στο Borgo Panigale Experience απευθυνθείτε στη σχετική ενότητα της ιστοσελίδα της Ducati.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon