.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 12:34

Ducati Borgo Panigale Experience – Επιστροφή στην κανονικότητα

Η Ducati ανακοινώνει πως τα προγράμματα επίσκεψης στο εργοστάσιο και στο μουσείο της ξανανοίγουν με πλήρες πρόγραμμα και την 750 Imola του Paul Smart.

Μετά από δύο χρόνια κατά τα οποία η πρόσβαση στις ιστορικές κεντρικές εγκαταστάσεις της Ducati στη Μπολόνια ήταν είτε εντελώς αποκλεισμένη ή υπό σοβαρούς περιορισμούς, πλέον από τις 21 Απριλίου 2022 επιστρέφει στο πλήρες πρόγραμμα.

Το Μουσείο της Ducati θα είναι ξανά ανοικτό στο προ-covid πρόγραμμά του για το κοινό, δηλαδή θα δέχεται όλες τις μέρες της εβδομάδας πλην Τετάρτης, από τις 9 το πρωί ως το 6 το απόγευμα.

Ducati Museum 3 UC34148 Mid

Μάλιστα προγραμματίζεται μια μοναδική έκπληξη για τους επισκέπτες, καθώς φέτος η Ducati γιορτάζει την 50ή επέτειο από την ιστορική νίκη του Paul Smart στον αγώνα Imola 200 Miles του 1972 και θα φέρει μεταξύ των 42 εκθεμάτων του μουσείου και την αγωνιστική 750 Imola του Smart (κεντρική φωτογραφία), η οποία θα παραμείνει εκεί για περιορισμένο χρόνο.

Η ξενάγηση στο παρακείμενο εργοστάσιο της Ducati επίσης επανέρχεται στο κανονικό πρόγραμμα, με τις πόρτες να ανοίγουν για το κοινό κάθε εργάσιμη μέρα της εβδομάδας πλην Τετάρτης, σε δύο γκρουπ ανά ημέρα, ένα στις 9:30 το πρωί και άλλο ένα στις 3:30 το απόγευμα.

Ducati Museum Room 3 UC39330 Mid

Το εισιτήριο για το Μουσείο κοστίζει €17, ενώ το συνδυασμένο εισιτήριο για Μουσείο και εργοστάσιο τιμάται προς €32. Καθώς ο αριθμός επισκεπτών και στις δύο περιπτώσεις είναι αυστηρά περιορισμένος, οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν κλείσει από πριν θέση για την ξενάγηση που τους ενδιαφέρει.

Ως έχει αυτή τη στιγμή η νομοθεσία στην Ιταλία, οι επισκέπτες πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα προστασίας και να διατηρούν απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου από τους άλλους καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεων. Δεν υπάρχει καμιά αναφορά για απαίτηση πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.

Ducati Museum 01 Cucciolo UC29122 Mid

Εκτός όμως της φυσικής παρουσίας στους παραπάνω χώρους, η Ducati ανακοινώνει πως θα διατηρήσει και την ψηφιακή εμπειρία των Online Journeys, δηλαδή της εικονικής περιήγησης μέσω υπολογιστή που είχε θεσπιστεί πέρυσι για να προσφέρει μια διέξοδο σε όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν οι ίδιοι το Borgo Panigale. Και σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται κράτηση θέσης, η οποία μπορεί να γίνει μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ducati που αφιερώνεται στη Borgo Panigale Experience.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon