.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 13:21

Harley-Davidson – Το 29ο Ευρωπαϊκό H.O.G. Rally επιστρέφει στη Σλοβενία

Από 9 ως 12 Ιουνίου 2022 η ευρωπαϊκή καρδιά της Harley-Davidson θα χτυπά στη Σλοβενία και συγκεκριμένα την περιφέρεια Piran και την πανέμορφη παραθαλάσσια πόλη Portorož.

Πέρυσι το Ευρωπαϊκό Harley-Davidson Owners Group (H.O.G.) Rally ήταν προγραμματισμένο να επισκεφτεί την ίδια πόλη, ωστόσο οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω covid επέβαλαν τελικά τη ματαίωση της γιορτής – όπως τόσες και τόσες άλλες εκδηλώσεις. Φέτος η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη κι έτσι η διοργάνωση του Rally δε χρειάστηκε καν να το σκεφτεί.

Για το τετραήμερο της 29ης διοργάνωσης του H.O.G. Rally οι εκτιμήσεις φέρνουν πάνω από 30,000 φίλους της αμερικανικής εταιρείας στη γραφική πόλη στις ακτές της Αδριατικής Θάλασσας, ενώ υποστηρίζεται ένθερμα από την τοπική αρχή, τον επιχειρηματικό κόσμο και τους κατοίκους της.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ζωντανή μουσική σε τρεις διαφορετικές σκηνές, εκθέσεις προϊόντων για τους ίδιους και τις μοτοσυκλέτες τους από εμπόρους της Harley-Davidson και όχι μόνο.

Σε όλη τη διάρκεια του τετραημέρου θα διοργανωθούν εκδρομές με πλοηγούς που γνωρίζουν καλά την περιοχή, ενώ στην Portorož θα υπάρχουν άφθονες ευκαιρία για test rides (Free Demo Rides) της γκάμας του 2022.

Εξυπακούεται πως ένα κεντρικό θέαμα κάθε τέτοιας συγκέντρωσης είναι η περίφημη παρέλαση Harley-Davidson Parade, ενώ στο φετινό H.O.G. Rally θα υπάρχει και μια έκθεση custom μοτοσυκλετών υπό τον τίτλο Ride-in Custom Bike Show, με συμμετοχές από όλον τον κόσμο.

Η Harley-Davidson ενημερώνει πως στην πορεία θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, οι οποίες λογικά θα αναρτηθούν και στη σχετική ιστοσελίδα: https://www.harley-davidson.com/eu/en/content/hog/rallies.html.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon