.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 11:41

Ασθενοφόρο-φονιάς προκαλεί τρομακτικό ατύχημα σε πίστα [Βίντεο]

Ένα απίστευτο συμβάν σε αμερικανικό αγώνα μοτοσυκλετών παραλίγο να κοστίσει ζωές.

Είμαστε στην πίστα Roebling Road Raceway στην πολιτεία της Georgia, ΗΠΑ, στα πλαίσια αγώνα ταχύτητας μοτοσυκλετών υπό την αιγίδα της WERA, το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου 2023.

Ο αναβάτης Ricky O’Hare με τη Yamaha R1 του βγαίνει στην ευθεία της πίστας και καθώς περνά από τον τοίχο που χωρίζει την ευθεία από τα paddocks, ξαφνικά βλέπει μπροστά του ένα ασθενοφόρο. Εκείνη τη στιγμή η κάμερα με την οποία βιντεοσκοπεί τον γύρο του δείχνει στο ψηφιακό κοντέρ 126 μίλια ανά ώρα, δηλαδή περίπου 203 km/h.

Ο αναβάτης ευτυχώς καταφέρνει να αποφύγει το ασθενοφόρο - που δείχνει να μην έχει αντιληφθεί καν ότι υπάρχει κυκλοφορία στην πίστα την ώρα που επιχειρεί να τη διασχίσει κάθετα - αλλά όχι και να κρατηθεί όρθιος βγαίνοντας με περισσότερα από 200 στα γρασίδια.

Το αποτέλεσμα είναι ο ολική καταστροφή της μοτοσυκλέτας, ενώ ευτυχώς ο αναβάτης δεν έπαθε τίποτε σημαντικό.

Όπως μάλιστα αναφέρεται σε σχόλια άλλων στο βίντεο – που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό του αναβάτη στο Instagram – μια ακόμη R1 που ακολουθούσε δεν είχε την ίδια τύχη, καθώς φέρεται να έπεσε πάνω στο ασθενοφόρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Ευτυχώς και σε αυτό το συμβάν, ο αναβάτης φέρεται να είναι αρτιμελής και υγιής, καθώς πρόλαβε να αφήσει τη μοτοσυκλέτα του πριν χτυπήσει και ο ίδιος στο βαρύ όχημα.

Μακριά από μας…

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon