.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 12:04

GASGAS – Γίνε ο νέος της Πρεσβευτής Street

Η ισπανική εταιρεία αναζητά έναν αναβάτη που θα αναλάβει τον ρόλο του πρεσβευτή της γκάμας μοτοσυκλετών δρόμου, δηλαδή κάποιον πρόθυμο να περάσει έναν χρόνο με το νέο SM700.

Ωραία δουλειά ακούγεται αυτή του Πρεσβευτή Street της GASGAS. Σου δίνουν δωρεάν ένα ολοκαίνουργιο SM700 για έναν ολόκληρο χρόνο, με προϋπολογισμό ανταλλακτικών, custom δερμάτινα GASGAS και αποκλειστικές προσκλήσεις σε εκδηλώσεις της εταιρείας.

Αν αυτό ακούγεται ως μια ονειρεμένη ενασχόληση, διάβασε στη συνέχεια πώς μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα.

Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσεις ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στο οποίο να δείχνεις ποιος είσαι, τι σημαίνει για σένα η GASGAS, συμπεριλαμβάνοντας δείγματα οδήγησης και φυσικά να εξηγήσεις γιατί είσαι ο ιδανικός άνθρωπος για τη θέση.

Στη συνέχεια ανεβάζεις το βίντεο στο κανάλι σου στο Instagram συνοδευόμενο από το hashtag #GASGASStreetAmbassador και μετά απλώς περιμένεις.

Οι μόνες απαιτήσεις που αναφέρει η GASGAS είναι οι εξής: να λατρεύεις να οδηγείς και να έχεις τουλάχιστον δίπλωμα οδήγησης Α2 σε ισχύ.

Και φυσικά να καταθέσεις την πρότασή σου, επισκεπτόμενος τη σχετική ιστοσελίδα της GASGAS: https://www.gasgas.com/en-int/get-on-the-brand/street-ambassador.html#intro

Δες και το παρακάτω βίντεο, αν δεν έχεις ήδη πειστεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon