.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 11:16

Γαλλία: Αναβάτης σε αγώνα Enduro πάτησε συναθλητή του! (video)

Σκάνδαλο μεγάλων διαστάσεων έχει λάβει η ακραία αντιαθλητική συμπεριφορά αθλητή σε αγώνα Enduro της Γαλλίας, ο οποίος πέρασε πάνω από συναθλητή του με την μοτοσυκλέτα του.

Οι αγώνες μοτοσυκλέτας έχουν έναν παράγοντα ρίσκου, δεν λέμε. Αλλά το να περνάς πάνω από έναν άλλο αγωνιζόμενο, ο οποίος έχει πέσει μπροστά σου και μάλιστα να το κάνεις συνειδητά, είναι άλλη ιστορία. Αυτό συνέβη στον αγώνα Enduropale du Touquet, που έλαβε χώρα στην Γαλλία το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του warm-up του αγώνα, ο αναβάτης με τον αριθμό 321, Axel Aynie, είχε πτώση και ενώ όλοι οι αναβάτες που ήταν κοντά στο σημείο έσπευσαν να αποφύγουν τον Aynie, ο αναβάτης Tom Maurizi με τον αριθμό 322 απλά έκοψε ταχύτητα και στην συνέχεια πέρασε από πάνω του!

Μάλιστα, το στιγμιότυπο καταγράφηκε από κάμερες και βρέθηκε στα social media σχεδόν αμέσως, προκαλώντας ακόμα περισσότερες αντιδράσεις εντός και εκτός του χώρου της μοτοσυκλέτας. Μάλιστα, πολλοί κάλεσαν σε αποκλεισμό του Tom Maurizi από τους αγώνες μοτοσυκλέτας δια βίου, έχουν ήδη μαζευτεί πάνω από 2.700 υπογραφές για την παραδειγματική τιμωρία του Maurizi, ενώ οι διοργανωτές έχουν επικοινωνήσει με την FFM, ώστε ο Maurizi να κληθεί για εξηγήσεις.

Ζήτησε συγγνώμη ο Tom Maurizi

Ο αναβάτης που έκανε το ατόπημα, προέβη σε δηλώσεις ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός και υποστήριξε ότι δεν ήξερε τι να κάνει πάνω στο σοκ της στιγμής: «Κάποιος έπεσε μπροστά μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν μπορούσα να κάνω δεξιά ή αριστερά γιατί δεν ήξερα τι συνέβαινε γύρω μου. Αποφάσισα να επιταχύνω σηκώνοντας το μπροστινό της μοτοσυκλέτας για να μην τον πληγώσω. Πραγματικά πανικοβλήθηκα. Δεν είμαι καλός με αυτά, δεν πέρασα από πάνω του σκόπιμα. Μετά από τον αγώνα σκεφτόμουν μόνο αυτό».

329362755 921956895828587 6916788683048690041 n

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 09:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon