.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 13:22

Claire Lomas - Νέα κίνηση φιλανθρωπίας από την παράλυτη αναβάτρια

Η Lomas έχει συγκεντρώσει σχεδόν 1 εκατ. ευρώ σε φιλανθρωπικό έργο τα τελευταία χρόνια.

Η Claire Lomas είναι πασίγνωστη και για όλους τους σωστούς λόγους. Η Lomas είχε ένα ατύχημα ιππασίας το 2007, που την άφησε παραπληγική. Όμως, όχι απλά δεν της αφαίρεσε την όρεξη για ζωή, αλλά την ώθησε στο να γνωρίσει τις μοτοσυκλέτες και την οδήγηση τους εντός πίστας, καθώς έχει και αγωνιστική άδεια. Από τότε που η Lomas ξεκίνησε να οδηγεί μοτοσυκλέτες, έχει κάνει σημαντικές φιλανθρωπικές ενέργειες και έχει οδηγήσει σε πολλές πίστες, ενώ έχει τρέξει και τον Μαραθώνιο του Λονδίνου με αμαξίδιο και πλήρη μοτοσυκλετιστική εξάρτυση!

Τώρα, η Lomas ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει έναν γύρο της αγωνιστικής διαδρομής του αγώνα North West 200, στις 11 Μαΐου, μεταξύ δύο αγώνων της ημέρας. Παράλληλα, θα υπάρχει ενεργό link για την συγκέντρωση δωρεών σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση:

Ο Mervyn White δήλωσε για την Lomas: «Αυτό που η Claire έχει πετύχει είναι αξιοσημείωτο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα την καλωσορίσουμε στο North West 200 την στιγμή που αναλαμβάνει μια νέα πρόκληση, στο ταξίδι της για έναν άξιο στόχο. Η αποφασιστικότητα και το κουράγιο της είναι μια έμπνευση για όλους και η Claire θα έχει την υποστήριξη κάθε φίλου του NW200 κατά την διάρκεια του γύρου της.»

Η Lomas έχει μέχρι τώρα συγκεντρώσει πάνω από 850.000 λίρες Αγγλίας ή σχεδόν 1 εκατ. ευρώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ έχει τιμηθεί για το έργο της με τον τίτλο MBE - Member of the British Empire το 2017, για το έργο της. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon