.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 07:36

AC50 Acerbis – «Μια νέα πρόκληση, μια νέα περιπέτεια» με χροιά.. Καβάφη

Η Acerbis ιδρύθηκε το 1973 και καθιερώθηκε στο χώρο των δύο τροχών χάρη στα εξειδικευμένα της προϊόντα. Ο μισός αιώνας «ζωής» θα εορταστεί δεόντως.

Όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρεία στην ανακοίνωση της, «Ο δρόμος για την επίτευξη της αναγνωρισμένης τεχνογνωσίας ήταν μακρύς, πάντα γεμάτος δοκιμές και σχετικούς μετασχηματισμούς. Σήμερα η Acerbis Italia είναι ο βασικός παίκτης του κλάδου με έναν νέο τρόπο σχεδίασης, ανάπτυξης και παραγωγής. Δραστηριότητες στις οποίες η ανθρώπινη εφευρετικότητα υποστηρίζει διορατικά οράματα ενώ παραμένει πιστή στην ψυχή και το πάθος που χαρακτηρίζει την εταιρεία.

Στη βάση αυτού του ταξιδιού, τώρα στο 50ο στάδιο του, οι εμπειρίες και τα συναισθήματα πλαισιώνουν ένα μοίρασμα έμφυτων κοινών αξιών και στόχων, που ριζώνουν όλο και περισσότερο στη διοίκηση και μεταβιβάζονται στην ομάδα.»

ΟGuido Acerbis, Διευθύνων Σύμβουλος της Acerbis Italia, δήλωσε σχετικά: «Μηχανική. Παράδοση. Πάθος. Από εκεί ξεκινήσαμε. Εκεί θέλουμε να συνεχίσουμε. Στοχεύουμε στην πρόοδο, στην εξέλιξη των προϊόντων μας αλλά πάντα πιστοί στις ρίζες μας. Ηδική μας είναι μια συνεχής προσπάθεια να είμαστε όσο συμβαδίζουν με την εποχή όσο ένα βήμα μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο. Καινοτομία και παράδοση. Η ίδρυσή τους είναι η αποστολή μας γιατί γνωρίζουμε ότι έχουμε μια σημαντική ιστορία πίσω μας αλλά θέλουμε επίσης να γράψουμε μια νέα, ακόμα πιο απίστευτη. Έχουμε πολλά όνειρα. Το ένα είναι να αφήσουμε το πιο ανεξίτηλο αποτύπωμα του περάσματός μας. Αυτό που θα ανακαλύψετε κατά τη διάρκεια του 2023, μέρα με τη μέρα, είναι η περιπέτεια της νέας μας πρόκλησης, αλλά είναι και η ιστορία μας, η οποία μπόρεσε να συνδυάσει αμετάβλητες αξίες με την επιθυμία για πρόοδο».

Κάπου εδώ έρχεται το AC50, μια αινιγματική εορταστική εκδήλωση σε συνεργασία με τρεις εταιρείες που έχουν αγκαλιάσει και μοιράζονται το πνεύμα της Acerbis: η Garmin, η Honda και η SKF. Μάλιστα προλογίζεται και με στίχους της «Ιθάκης» του K.Καβάφη όπως μπορείτε να δείτε και εδώ μαζί με περισσότερες πληροφορίες. Τέλος, πατώντας εδώ, ίσως γίνετε κομμάτι της «γιορτής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 07:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon