.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 16:11

Η εκατομμυριοστή ΚΤΜ βγήκε από τη γραμμή παραγωγής

Η Pierer Mobility AG γιορτάζει ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς η ΚΤΜ έχει πλέον ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο μοτοσυκλέτες από τις γραμμές παραγωγής της.

Η σημαδιακή εκατομμυριοστή μοτοσυκλέτα είναι μια KTM Adventure 390 και κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Bajaj στην πόλη Chakan της επαρχίας Pune. Πρόκειται για τη μονάδα της Bajaj Auto Limited που σε συνεργασία με την ΚΤΜ παράγει μοντέλα της από 125 ως 390cc), καθώς και τις ανάλογες Husqvarna από το 2011.

Με την ευκαιρία αυτής της σημαντικής επίτευξης, ο κ. Stefan Pierer, διευθύνων σύμβουλος της Pierer Mobility AG, και ο κ. Rajiv Bajaj, ομόλογός του στη Bajaj Auto Limited, έδωσαν το παρόν στο εργοστάσιο της Chakan.

“Ο κατασκευαστικός τομέας είναι παραδοσιακά ένα από τα δυνατά μας σημείο και η εκατομμυριοστή KTM το αποδεικνύει,” δήλωσε ο Rajiv Bajaj. “Όταν υπογράψαμε αυτή τη συνεργασία το 2007 βάλαμε στους εαυτούς μας έναν στόχο, να εξελίξουμε καινοτομία ως στρατηγικοί συνεργάτες της ΚΤΜ και να κάνουμε της μάρκες της γνωστές σε όλον τον κόσμο. Το ένα εκατομμύριο επετεύχθη. Έχουμε πολλά ακόμη μπροστά μας.”

Ο Stefan Pierer είπε σχετικά: “Αυτή είναι πραγματικά μια μνημειώδης περίσταση, τόσο για την Pierer Mobility όσο και για τη Bajaj Auto. Η επιτυχία μας στηρίζεται σε τέσσερεις πυλώνες: παγκοσμιοποίηση, διαρκής καινοτομία, εργαζόμενοι με κίνητρο και εμπορική καθιέρωση. Ως ο κορυφαίος κατασκευαστής της Ευρώπης στον χώρο των δικύκλων, έχουμε βρει τον κατάλληλο συνεργάτη στο πρόσωπο της Bajaj, με το ίδιο πάθος με μας. Αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το μέλλον.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon