.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 12:45

Tom Cruise – Εξαντλητική προπόνηση ακροβατικών με μοτοσυκλέτα στη νέα του ταινία [βίντεο]

Όταν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας Mission Impossible ο Tom Cruise θα είναι πιθανότατα έτοιμος να τρέξει και σε αγώνες ΜΧ!

Γνωστός λάτρης της μοτοσυκλέτας, ο Tom Cruise φημίζεται για τις επικίνδυνες σκηνές που γυρνά ο ίδιος στις ταινίες του, ενώ είναι γνωστό πως επιβάλλει τη χρήση μοτοσυκλετών στα συμβόλαια που υπογράφει με τις εταιρείες παραγωγής.

Αυτόν τον καιρό Cruise γυρνά το επόμενο επεισόδιο της σειράς κινηματογραφικών ταινιών Mission Impossible (Επικίνδυνη Αποστολή) και συγκεκριμένα την 7η και 8η συνέχεια, καθώς η ταινία με τίτλο Dead Reckoning θα προβληθεί σε δύο μέρη, το πρώτο το Καλοκαίρι του 2023 και το επόμενο έναν χρόνο αργότερα.

Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα 10λεπτο βίντεο από τα γυρίσματα που γίνονται στη Νορβηγία, στα οποία μας προσφέρει μια ενδελεχή ματιά στην προετοιμασία των μοτοσυκλετιστικών ακροβατικών που εκτελεί ο ίδιος και συγκεκριμένα εστιάζει σε μια πολύ απαιτητική σκηνή κατά την οποία πηδά σε γκρεμό με μια ΜΧ μοτοσυκλέτα για να την αφήσει και να συνεχίσει με αλεξίπτωτο.

Για να προετοιμαστεί για την εκτέλεση των stunts ο Cruise αρχικά είναι αρχίσει να προπονείται σε ειδικά κατασκευασμένο χώρο στην Αγγλία, ενώ τώρα έστησε μια πίστα ΜΧ στην τρέχουσα περιοχή των γυρισμάτων, καθώς οι συντελεστές της ταινίας αποκαλύπτουν πως τα τελευταία δύο χρόνια ο ηθοποιός έχει γράψει πάνω από 13,000 άλματα στην πίστα και περισσότερες από 500 πτώσεις με αλεξίπτωτο από ελικόπτερο προκειμένου να αποκτήσει τη σιγουριά που απαιτείται για να εκτελέσει τις σκηνές ο ίδιος, χωρίς κασκαντέρ.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο που ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα, κερδίζοντας αν μη τι άλλο τον σεβασμό μας για τους κινδύνους στους οποίους υποβάλλει τον εαυτό του - στα 61 του χρόνια - χωρίς να υπάρχει καμιά άλλη ανάγκη πλην της προσωπικής του για αδρεναλίνη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 12:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon