.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012 10:38

KTM Dealer.net

 

 

Υποστήριξη Κορυφαίων Προδιαγραφών

 

 



Όχι άδικα, η KTM συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελάχιστες εταιρείες μοτοσυκλετών που ενώ διατηρούν το προφίλ της exclusive μάρκας, παράλληλα είναι σε θέση να προσφέρουν κορυφαία εξυπηρέτηση στον πελάτη, καλύπτοντας τις ανάγκες του, σε χρόνους ρεκόρ.

anigif

KTM Dealer.net


Ένα υπερσύγχρονο, παγκοσμίως αναγνωρισμένο ηλεκτρονικό δίκτυο, το KTM Dealer.net, συνδέει σε «πραγματικό χρόνο» κάθε εμπλεκόμενο με την εταιρεία σε ολόκληρο τον κόσμο.
Καταστήματα, προμηθευτές, συνεργεία, σημεία πώλησης, αντιπρόσωποι και επίσημοι εισαγωγείς, είναι συνδεδεμένοι κατευθείαν με το εργοστάσιο της KTM Sportmotorcycle AG, σε ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή όχι μόνον στο χώρο της βιομηχανίας μοτοσυκλέτας αλλά και ολόκληρης της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Το KTM Dealer.net μειώνει δραστικά το κόστος σε αναμονή και stock, καθώς προσφέρει άμεση πρόσβαση κάθε συνεργείου ή καταστήματος, κατευθείαν με τις κεντρικές αποθήκες της KTM Sportmotorcycle AG στην Αυστρία.
Σκεφτείτε, ενώ σε πολλές εταιρείες ένα αίτημα ανταλλακτικού πάει από τον μηχανικό στον προϊστάμενο, στη συνέχεια στην αντιπροσωπεία, που στέλνει την παραγγελία σε κάποια αποθήκη στην Ευρώπη, ώστε κατόπιν τα παραγγελθέντα να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την χώρα μας, οι συνεργάτες της KTM στέλνουν τις παραγγελίες τους κατευθείαν στο εργοστάσιο και λαμβάνουν τα αναμενόμενα είδη μέσα σε 24 ώρες!

Δεν σταματά εκεί

Όμως το KTM Dealer.net δεν σταματά μόνον εκεί.
Πλήθος τεχνικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών Τεχνικών Οδηγιών, προβάλλονται άμεσα στη οθόνη, ώστε ο μηχανικός να γνωρίζει τόσο το τι ακριβώς πρέπει να κάνει, όσο και το πώς πρέπει να το κάνει (με σαφείς οδηγίες που βλέπει στην οθόνη του υπολογιστή του).
Παράλληλα, κάθε μοτοσυκλέτα της KTM έχει το δικό της ιστορικό, προσεκτικά καταγεγραμμένο, εξασφαλίζοντας ότι η κάθε μοτοσυκλέτα KTM διατηρεί μια «καθαρή εικόνα» σε ολόκληρη τη ζωή της.
Η KTM όχι μόνον έχει ξεπεράσει τον ανταγωνισμό, αλλά αυτή τη στιγμή θέτει τον πήχη στην εξυπηρέτηση του πελάτη συνεχίζοντας την παράδοση που δημιουργεί πραγματικούς fun της μάρκας!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012 10:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon