.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 12:16

Ride to FIM Awards - the Future of Motorcycling: Εκδήλωση στο Μουσείο της Ducati

Η Ducati φιλοξένησε το τρίτο στάδιο της πορείας προς την ετήσια τελετή απονομής επάθλων FIM Awards, σε μια εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα της FIM και της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας FMI.

Στην εκδήλωση αυτή στήθηκε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο "The future: sustainability and motorcycling" που έλαβε χώρα στο Μουσείο της Ducati κι στην οποία προήδρευσε ο Jorge Viegas, πρόεδρος της FIM, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της Ducati, Claudio Domenicali, και του προέδρου της περιφέρειας Emilia-Romagna, Stefano Bonaccini.

Η πορεία προς τα FIM Awards ξεκίνησε τα μέσα του Σεπτέμβρη και θα ολοκληρωθεί στις 3 Δεκεμβρίου στο Ρίμινι της Ιταλίας με την ετήσια τελετή απονομής των επάθλων για όλους τους νέους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2022 στους αγώνες μοτοσυκλέτας.

Ducati Museum 15 916 UC29123 High

Στη συζήτηση που στήθηκε στο Μουσείο της Ducati, τα θέματα που απασχόλησαν σχετικά με το μέλλον του μοτοσυκλετισμού αφορούσαν την ενεργειακή μετάβαση από τη βενζίνη στην ηλεκτρική ενέργεια, τις περιβαλλοντικές προκλήσεις που αυτή δημιουργεί, καθώς και την ανάπτυξη εναλλακτικών πηγών ενέργειας για τους αγώνες μοτοσυκλετών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε στους παρευρισκόμενους η πρωτότυπξη ηλεκτρική αγωνιστική Ducati V21L που θα αναλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIM MotoE από το 2023.

DUCATI MOTOE 32 UC407288 High

Η Ducati άλλωστε θα πρωταγωνιστήσει σε λίγες μέρες και στις βραβεύσεις της FIM, καθώς φέτος σάρωσε όλους τους τίτλους στις κορυφαίες κατηγορίες MotoGP και WorldSBK με τους Francesco Bagnaia και Alvaro Bautista αντιστοίχως.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon