.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 11:10

180 κλασσικές βρετανικές μοτοσυκλέτες επιστρέφουν στην πατρίδα τους

180 κλασσικές μοτοσυκλέτες μαζί με 50 τόνους ανταλλακτικά επέστρεψαν στην Αγγλία χάρη στις ενέργειες της εταιρείας Hitchcocks Motorcycles. Norton, BSA, Triumph, ανάμεσα στα σπάνια ευρήματα. Σα να λέμε ότι τα Ελγίνεια των Άγγλων, επιστρέφουν στην Αγγλία.
 
 
Μια σημαντική συλλογή μοτοσυκλετών από μονοκύλινδρες και δικύλινδρες μηχανές κυρίως βρετανικής κατασκευής επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για πολλούς λάτρεις της κλασικής μοτοσυκλέτας, η σκέψη να ανακαλύψουν έναν τέτοιο θησαυρό είναι πραγματικά το όνειρο. Αυτή την εβδομάδα όμως, μια βρετανική εταιρεία έκανε ακριβώς αυτό, βρήκε μοτοσυκλέτες και τόνους ανταλλακτικών και όλα επιστρέφουν τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 am-con-room5.jpg
 
Το μαμούθ εύρημα περιλαμβάνει δύο συλλογές μοτοσυκλετών και ανταλλακτικών, που έχουν συνδυαστεί και αποσταλεί σε πέντε κοντέινερ μήκους 40 ποδιών. Η πλειονότητα των μοτοσυκλετών είναι μονοκύλινδρες και δικύλινδρες μηχανές βρετανικής κατασκευής, με μεγάλα ονόματα όπως BSA, Triumph και Norton, αλλά και μικρότερες μάρκες (και όχι πάντα αγγλικής προέλευσης) όπως η Jawa και η Coventry Eagle. Στη συλλογή περιλαμβάνονται αξέχαστα μοντέλα όπως Commando, A65, Bonneville, T100, B44, B25, Bantam, M21, Interceptor, Fury, Stormeρ, Trident... Η λίστα είναι σχεδόν ατελείωτη!
 
 am-con-parts6.jpg
 
Η συλλογή περιλαμβάνει τα πάντα, αλλά τα ανταλλακτικά μπορεί να είναι το πιο πολύτιμο για κάποιους. Οι 50 τόνοι τους δεν αποτελούνται μόνο από σκουριασμένα μέρη των μοτοσυκλετών, αλλά και από καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά που είναι έτοιμα να λειτουργήσουν.
 
am-con-room11.jpg
 
Δυστυχώς, το έργο της ταξινόμησης και της κατηγοριοποίησης των ανταλλακτικών και των μοτοσυκλετών είναι τρομακτικό και η εταιρεία σπεύδει να επισημάνει ότι μπορεί να περάσουν μήνες πριν να είναι έτοιμα προς πώληση. Αναφέρει επίσης ότι, λόγω της σημασίας της συλλογής, τα ευρήματα δεν είναι διαθέσιμα για δημόσια προβολή οπότε, αν ψάχνετε για κάποια ανταλλακτικά, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να εμφανιστούν στον ιστότοπο της εταιρείας.
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 12:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon