.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 10:53

Διαδηλώσεις μοτοσυκλετιστών κατά του τεχνικού ελέγχου στη Γαλλία

Οι Γάλλοι μοτοσυκλετιστές αγρίεψαν και διαδηλώνουν κατά του τεχνικού ελέγχου μοτοσυκλετών σε όλη τη Γαλλία. Ήδη έγιναν διαμαρτυρίες στις 19 Νοεμβρίου και ακολουθούν άλλες δύο συγκεντρώσεις στις 26 και 27 Νοεμβρίου.
 
 
Πριν από αυτό, το κρατικό συμβούλιο της Γαλλίας ακύρωσε την απόφαση να προχωρήσει με τις τεχνικές επιθεωρήσεις τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Η υποτιθέμενη καταληκτική προθεσμία για τον τεχνικό έλεγχο στη Γαλλία ήταν τον Ιανουάριο του 2022, σχεδόν επτά χρόνια από τότε που εκδόθηκε η οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2014. Το θέμα είναι ότι η κατάργηση που έγινε τον Ιούλιο δεν ήταν για πάντα, απλώς για επαναξιολόγηση.
 
Έκτοτε, ο φάκελος επανεξετάστηκε και η γαλλική κυβέρνηση επιβεβαίωσε τη θέση της ότι βρισκόταν ακόμη στο στάδιο του σχεδίου του εκείνη την εποχή και ότι θα προχωρούσε σε διαβουλεύσεις προτού τεθεί σε ισχύ. Μπροστά σε αυτό, η Γαλλική Ομοσπονδία θα επαναβεβαιώσει την αντίθεσή της ενάντια στον τεχνικό έλεγχο και την απόφαση του κρατικού συμβουλίου.
 
Η ομοσπονδία επαναλαμβάνει τους λόγους της κατά του τεχνικού ελέγχου με στατιστικές που δεν συνδέουν τεχνικά προβλήματα με ατυχήματα μοτοσυκλετών.
 
Η τελευταία προγραμματισμένη διαδήλωση για φέτος θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου 2022.
 
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 11:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon